Aktywne Wpisy
mirko_anonim +36
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem ze swoim facetem. Może nie problem, ale ma dziwne hobby. Poznaliśmy się jakiś rok temu. Od niedawna mieszkamy razem. Widziałam u niego mnóstwo kwiatków i roslinek. Myślałam, że to zwykle kwiatki.
Tym czasem wczoraj mi oznajmia, że pora na wielkie sadzenie. Spakował sporo doniczek z tymi roślinkami. Jak się okazało to drzewa, które sadzil do doniczek. Teraz gdy podrosly to jedzie je sadzić do lasu np.
Mam problem ze swoim facetem. Może nie problem, ale ma dziwne hobby. Poznaliśmy się jakiś rok temu. Od niedawna mieszkamy razem. Widziałam u niego mnóstwo kwiatków i roslinek. Myślałam, że to zwykle kwiatki.
Tym czasem wczoraj mi oznajmia, że pora na wielkie sadzenie. Spakował sporo doniczek z tymi roślinkami. Jak się okazało to drzewa, które sadzil do doniczek. Teraz gdy podrosly to jedzie je sadzić do lasu np.
Jarek_P +342
Właśnie z przeproszeniem, po wykopowemu mówiąc, jebłem. Od jakiegoś czasu w mojej okolicy pojawiają się liczne billboardy reklamujące nowe osiedle. Francja elegancja, inwestycja ze słowem "rezydencja" w nazwie, wizualizacja jak poniżej widać, z ogłoszeń w internetach wynika, że mieszkania w cenie po milion za czteropokojowe 88m2 z ogrodem 150m2
Elegancko i ekskluzywnie, c'nie? No to, kurna, poczekajcie na kolejne zdjęcia :D
#patodeweloperka #budownictwo
Elegancko i ekskluzywnie, c'nie? No to, kurna, poczekajcie na kolejne zdjęcia :D
#patodeweloperka #budownictwo
#wojna #ukraina #rosja
@HansNiemann to fejk jak coś