Aktywne Wpisy

jmuhha +62
Ech przyszło mi czekać na autobus na mojej wsi
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na

źródło: image
Pobierz
Elegancko i ekskluzywnie, c'nie? No to, kurna, poczekajcie na kolejne zdjęcia :D
#patodeweloperka #budownictwo
źródło: chrome_4EVU2mXbKP
Pobierzźródło: chrome_m6kK44i51Y
Pobierzźródło: chrome_azij0tN1Fo
Pobierzźródło: chrome_W5gffHzF4g
Pobierzźródło: chrome_nZHhZa3EXy
Pobierzźródło: image_2025-01-06_165103752
Pobierz@lukasz-szwach: wg mnie to jest typowy do bólu skutek będącej normą na obecnych budowach Wieży Babel: kierbud, który na budowie "bywa", bo ma płacone na minuty, projekt odwalony na kolanie, wielojęzyczna ekipa budowlana z kwalifikacjami typu "Wania, ty znajesz, jak dom budować? Da!", do tego jeszcze dość wymagająca technologia wylewanego szalunku styropianowego, która jak dla mnie składa się głównie z wad, ale jeśli dobrze
źródło: IMG_20250106_172604
Pobierzźródło: IMG_20250106_175741
Pobierz