Aktywne Wpisy

Borg-Net +229
"PODŻEGACZ WOJENNY" to nowa linia ruskiej propagandy. Po wypowiedzi Macrona o wyslaniu wojsk na Ukraine, kazdy kto uwaza to za dobry pomysl jest napiętnowywany tym pejoratywnym okresleniem... kacapy musialy sie niezle zesrac na wiesc, ze kraje NATO aktywnie rozwazaja aktywna obrone na terenie Ukrainy :) Dlatego staraja sie oczernic kazdego kto uwaza, ze lepiej jest sie bronic na terenie Ukrainy niz we wlasnym kraju.
Te ruskie #!$%@? w trollowniach chyba nie znają
Te ruskie #!$%@? w trollowniach chyba nie znają
źródło: uwaga_ruska_propaganda
Pobierz
sildenafil +329
Stanie na baczność w samych majtkach lub czasami bez przed urzędnikami państwowymi podczas przymusowych badań lekarskich w celu naznaczenia kategorią przydatności do użycia podczas wojny - czy jest coś bardziej pozbawiającego godności obywatelskiej?
Jesteśmy na półmetku tegorocznej kwalifikacji wojskowej. Jeszcze miesiąc. Powodzenia.
#kwalifikacjawojskowa #obowiazkowecwiczeniawojskowe #medycyna #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #wojsko #depresja
Jesteśmy na półmetku tegorocznej kwalifikacji wojskowej. Jeszcze miesiąc. Powodzenia.
#kwalifikacjawojskowa #obowiazkowecwiczeniawojskowe #medycyna #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #wojsko #depresja
źródło: temp_file4298589467957385541
Pobierz

Nade mną mieszka rodzinka
Ojciec kierowca tira matka mama na pełen etat.
Dwójka dzieci. Chłopak jakieś 10 dziewczynka malutka maks 3-4 latka.
Ogółem patola. Młody nie wychowany, dzień dobry nawet nie mówi ( ͡º ͜ʖ͡º). Ale nie w tym rzecz.
Ta matka drze się na nich non stop. I to rozpaczliwym głosem, takim wiecie wysoki pisk albo niemalże rozpacz w głosie
Teksty typu "#!$%@? co wy #!$%@?" itd.
Ogółem rozumiem że raz na jakiś czas może się wydrzeć jakoś, ale ona non stop się na nich drze.
"Zbieraj" "Podnieś" "wstawaj do szkoły" tego typu polecenia.
U siebie w mieszkaniu słyszę to jakby stała obok mnie i się darła.
Czasem wrażenie że ona jest po prostu chora psychicznie.
Niby nie moja sprawa jak tam sobie wychowują kaszojady ale już zaczyna mnie te jej darcie mordy #!$%@? a i powoli tych dzieciaków szkoda. Bo widać że wyrosną na to samo.
#zalesie #patola #dzieci
"Kacper idź #!$%@? szybciej do tego kościoła"
XD
@plusbear nie wiem czy chce wchodzić na jakieś kroki takie, jakby dzieciaki obite nie chodza, jakieś wychudzone też nie
@mlooda rozważam to, ale równie dobrze że mógłbym powiedzieć jej w to twarz bo będzie wiedzieć że to ode mnie. Reszta w klatce to mniejsze lub większe koleżki jej
Otóż to.
Póki to jeszcze toleruje to #!$%@? tam, gorzej wejść na ścieżkę wojenną.
Nawet toleruje jak ta mala biega, sam byłem dzieckiem i tez tak w bloku biegałem tupiąc jak