Ale jak jutro będziecie masowo kupować w panice cukier, paliwo itp. to nie zachowujcie sie jak zwierzęta i nagrywajcie w poziomie ( ͡°͜ʖ͡°) #wojna #rosja #ukraina
ale myślę aaaaa dobra, zatankuje jutro przy okazji jak do sklepu będę jechał
@anas_lex: identyko to samo, kota wiozłem od weta to myślę - nie będę mu przedłużać, jutro zatankuję xD no to teraz kilka dni szkoda tankować, bo jutro kolejki i pewnie ceny wywali w kosmos
a najgorsze jest to, ze jak ktoś ma faktycznie pusty bak, to wyjdzie na panikarza
@szynszyla2018: Najlepsze jest to, że ci co napełniali mauzery przy poprzedniej panice, dobrze na tym wyszli, bo potem faktycznie wystrzeliło. A Obajtek c--j na bank to wykorzysta, żeby zwiększyć cenę.
#wojna #rosja
#ukraina
@anas_lex: identyko to samo, kota wiozłem od weta to myślę - nie będę mu przedłużać, jutro zatankuję xD no to teraz kilka dni szkoda tankować, bo jutro kolejki i pewnie ceny wywali w kosmos
Jutro o 6 nie wyjade z domu pewnie xD
@zezz: ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Rzuć okiem na Google maps z natężeniem ruchu xD
@szynszyla2018: Najlepsze jest to, że ci co napełniali mauzery przy poprzedniej panice, dobrze na tym wyszli, bo potem faktycznie wystrzeliło. A Obajtek c--j na bank to wykorzysta, żeby zwiększyć cenę.