Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz
greedo +86
#sebcel
#sylwesterzwykopem
#heheszki
A wy gdzie spędzacie sylwestra w tym roku? Mój poprzedni wyglądał tak, wspaniała ekipa wariatów
#sylwesterzwykopem
#heheszki
A wy gdzie spędzacie sylwestra w tym roku? Mój poprzedni wyglądał tak, wspaniała ekipa wariatów
źródło: 1000017764
Pobierz

To nie moje zmartwienie, do końca mojego życia raczej jeszcze będą w miarę znośne warunki na ziemi. O to, że przyszłym pokoleniom zgotowano piekło niech się martwią pro-nataliści, ja do tego ręki nie przyłożyłem ¯\_(ツ)_/¯
@Zgrywajac_twardziela: w sumie też tylko tyle mam do powiedzenia. Nie robi mi większej różnicy, czy czytam artykuły typu "rekordowa liczba ludzi na Ziemi" czy "rekordowy kryzys demograficzny w Europie"
Komentarz usunięty przez autora
@Zgrywajac_twardziela: Jasna sprawa. Chciałem tylko, jako pesymista, sprostować Twoją prognozę, bo była optymistyczna;)
@BarkaMleczna: Wręcz przeciwnie. Szóste masowe wymieranie gatunków ma właśnie miejsce. Antropogeniczne zmiany klimatu oraz niezwiązane bezpośrednio z klimatem inne problemy środowiskowe już teraz przynoszą skutki. Już teraz mamy migracje ludności i zwierząt spowodowane tymi czynnikami. Dopóki jesteśmy w stanie jeszcze wyprodukować żywność to ludzie będą to negować, ale w ciągu kilku lat, być może w przyszłym roku, zaczną się
@Zgrywajac_twardziela: ale prawdopodobieństwo, że wydarzy się to już za 5 lat jest dużo wyższe niż że dopiero za 50.
@earthvision: Mam złe wiadomości ale do 2100 białych będzie można policzyć na palcach jednej ręki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Wedlug prognoz z 1935, Niemcow w 2020 mialo byc miliard.