W tym wątku wklejamy znane osoby, które są zatroskane o cały świat, ale nie przeszkadza im to reklamować wielkich koncernów, które niszczą planetę/człowieka swoją działalnością i ich działania są lekko mówiąc często nieetyczne.
Dawid Podsiadło - Wielki obrońca praw człowieka i planety, reklamuje bank, bo ten ma kartę, która rozłoży się szybciej* HURA! Od razu planeta może odetchnąć.
@Neobychno: gościu jak bank credit agricole niszczy planetę/człowieka swoją działalnością i ich działania są lekko mówiąc często nieetyczne? xDDDDDDDDDDDD
A czemu nie postawiliście na karty zupełnie bez plastiku, czyli karty wirtualne, które można załadować do telefonu i płacić nimi tak jak zwykłą kartą?
Pracujemy nad tym, żeby wprowadzić taką kartę do naszej oferty i to się wkrótce wydarzy. Natomiast warto mieć świadomość, że ma ona również swoje wady. Karta wirtualna jest instrumentem przetwarzania danych. A wiadomo: im więcej danych przetwarzamy, tym potrzebna jest większa moc
n--------a (słusznie) na aktualbie rządącą partie polityczną, ale nie przeszkadzało mu z-----ć akcje z giga korporacją, ktora czerpie zyski ze zlych nawykow zywieniowych mlodych osob ( reklama i zestaw maty w mcDonalds) - dla mnie to taki bunt na pokaz, farsaw celu zdobycia wiekszej popularności
i ogolnie wlasbie taki jest ten bunt dzisiejszej mlodziezy i muzyka ich, sprzedadzom dupę i reszte wolności korporacjom, byle
@Neobychno: i co mi po tym linku? Ja się ciebie pytam. Oczywiście krytykalewacka zero źródeł i coś o paleniu przyszłości na chłodniach kominowych z których unosi się para wodna a nie dym xD
@Neobychno oo paciorek to dopiero wycieruch. W jednym odcinku ls gada "hurr durr po co nam czołgi" a miesiąc po wybuchu wojny "hurr durr polska nie ma czym sie bronic"
@JanuszKarierowicz: mogę coś więcej na ten temat? Może być priv bo pierwszy raz tego jegomościa zobaczyłem w reklamie tv u siostry i od razu wydał mi się jakiś podejrzany, a okazuje się że ma spore zasięgi i nie jest to randomowy aktor. Podeślę do centrali mcd (mam dojście) może nie wiedzą tego.
Dawid Podsiadło - Wielki obrońca praw człowieka i planety, reklamuje bank, bo ten ma kartę, która rozłoży się szybciej* HURA! Od razu planeta może odetchnąć.
*w określonych warunkach.
#rakcontent #hipokryzja
@JanuszKarierowicz: Ja p------e, nie mam pytań xd
n--------a (słusznie) na aktualbie rządącą partie polityczną, ale nie przeszkadzało mu z-----ć akcje z giga korporacją, ktora czerpie zyski ze zlych nawykow zywieniowych mlodych osob ( reklama i zestaw maty w mcDonalds) - dla mnie to taki bunt na pokaz, farsaw celu zdobycia wiekszej popularności
i ogolnie wlasbie taki jest ten bunt dzisiejszej mlodziezy i muzyka ich, sprzedadzom dupę i reszte wolności korporacjom, byle
@JanuszKarierowicz: powiesz coś więcej?
EDIT: dobra już widziałem wyżej
Podeślę do centrali mcd (mam dojście) może nie wiedzą tego.
@JanuszKarierowicz: O co chodzI?