@brakloginuf można to było zaobserwować gdy urzad pracy wypłacał jednorazowe zapomogi w covidzie. Ja jako jedyny ze znajomych kupiłem nowego laptopa który fajnie mi służy do zarabiania i nawet podkrecil m9je możliwości. Reszta właśnie jakieś iphony, lustrzanki, telewizory i konsole.
Coś w tym jest, jak się covid zaczynał i moja firma stała przed widmem zamknięcia się (restauracja) dostałem 5000zł zapomogi z urzędu pracy. Kupiłem paletę towaru na zapas otrzymując na duży zakup fajny rabat, z fajnym rabatem postanowiłem cześć towaru wystawić na allegro... Po dwóch latach ta paleta zwiększyła wartość do koło 200000zł
Ja jako jedyny ze znajomych kupiłem nowego laptopa który fajnie mi służy do zarabiania i nawet podkrecil m9je możliwości. Reszta właśnie jakieś iphony, lustrzanki, telewizory i konsole
@brakloginuf: w latach 90 przeprowadzali badanie na jednym ze skrzyżowań we Warszawie. Pytanie co być zrobił gdy wygrasz 10 milionów (już nowe). Pierwsza osoba w maluchu... Spłacił bym kredyd, opłacił dzieciom szkole i uniwerek, zabrał rodzinę na wakacje itd. Druga osoba w wypasionej e klasie: 10 milionów? Myśli myśli. 2 dałbym Wieśkowi.. 3 dałbym Zbyszkowi... - a co z resztą? - reszta to musi poczekać
źródło: comment_16682226177XpG7BObzw05kQVSaqotNr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@brakloginuf: a co masz ajfona? xddd
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
xddddd
Druga osoba w wypasionej e klasie: 10 milionów? Myśli myśli. 2 dałbym Wieśkowi.. 3 dałbym Zbyszkowi...
- a co z resztą?
- reszta to musi poczekać