Się wpieprzyłem w świat o którym nie mialem pojęcia.. Ponad 30 flakonów. Już jakieś wysyłki, dekanty, zamawiany.. Już myślałem że mam swój Daily, klubowy, randkowy, lateni, na 30 stopni w słońcu itd. A co chwila zmiana.. Ja #!$%@? przesrane.. W tym momencie to tylko tym obracam co na fotce l.. Ten armaf de nuit tylko też wyleci a pół roku temu myślałem że będzie idealny na zwykły dzień.. Teraz to już bardziej Lattafa black jak nie ma pomysłu, ale dzisiaj modest doszedł i #!$%@? znowu przesrane ( ͡°͜ʖ͡°) Nie idzcie tą drogą.. Jeszcze khamrah jak upoluje to znowu się namiesza xd #perfumy #perfumywciemno
@mieszkamtu: tez czasem wleci jakiś arabski książę, ale potem nagle sie okazuje, ze ten niszowy smierdziel za XX pln/ml to tak fajnie siedzi ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Jest gdzies lista odpowiednikow tych arabow? Ostatnio chcialem wrocic do dwoch zapachow, ale na przestrzeni 5 lat juz zmienily sie nuty zapachowe (chanel platinum egoiste i homme sport extreme). pachna zwyczajnie miernie, platinum mial kiedys taka lekkosc, ogorek no piekny byl.
Robimy nitkę normalnych Youtuberów, którzy kochają to co robią i robią to dobrze. Pokażmy patoli z tagu fammemma, że #youtube to nie tylko #boxdel #stu #wardega i reszta tych gwiazdek, które żyją z afer. Ja zaczynam Mietek Mietczyński
#perfumy #perfumywciemno
Komentarz usunięty przez autora