Wpis z mikrobloga

@pytanie_o_uber: Sam rower ok. Pytanie jaki jest stan techniczny, ale w tej cenie, to nie ma jakiegoś wielkiego wyboru. Na próbę wystarczy, żeby spróbować.

Ile masz wzrostu? Bo na L to prawdopodobnie tak 182+ (trzeba sprawdzić z tabelką z tego rocznika), a uwierz mi - nie chcesz jeździć na za dużym rowerze.
  • Odpowiedz
@pytanie_o_uber: Wiedzę ten rower jest na oryginalnych częściach więc zapewne na microszejt. Miałem kiedyś ten rower i sobie chwaliłem ale on już jest dosyć stary i nie wiadomo jak napęd pracuje ale przede wszystkim klamki. A cena? Ze dwa lata temu były po 700-800 zeta. W Decathlonie nie ma jakiś tanich rowerów szosowych?
  • Odpowiedz
@pytanie_o_uber: Ehhh microshit. Jakieś +/- 9k km na tym zrobiłem i dalej pewnie będę użytkował. To chyba ten sam rower, tylko w innym (czerwonym) malowaniu. Jak będziesz dbał i regulował to pojeździ. Chociaż kultura pracy nie jest taka jak w shimano :p
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
W Decathlonie nie ma jakiś tanich rowerów szosowych?

@4x80: tanio już było ( ͡° ͜ʖ ͡°) obecnie najtańszy jest chyba RC100 za 1700. Droga, szczególnie patrzac na wyposażenie.

@pytanie_o_uber: do 2k to można jeszcze poszukać Rometa Huragan na Clarisie albo Sorze. A jaki budżet?
  • Odpowiedz