Aktywne Wpisy

Jestem mamą dwójki dzieci: syn 8 lvl i córka 2 lvl. Z mężem jesteśmy razem od 15 lat, w tym 10 po ślubie. Miesięcznie za dzieci płacimy następujące kwoty:
- szkoła prywatna syna (2k)
- zajęcia pozalekcyjne syna (750 zł)
- córka pójdzie dopiero do przedszkola (prywatne, koszt 1500 zł)
- basen córki (250 zł)
4500 zł samych opłat stałych, do tego ubrania, książki, jedzenie itp.
- szkoła prywatna syna (2k)
- zajęcia pozalekcyjne syna (750 zł)
- córka pójdzie dopiero do przedszkola (prywatne, koszt 1500 zł)
- basen córki (250 zł)
4500 zł samych opłat stałych, do tego ubrania, książki, jedzenie itp.
zurawinazmusztarda +244

@Heyolok: w leb sie jebnij
Przy próbie wprowadzenia zakazu ich działania na
@Mistrz_Motyl: ale w kacapii czy u nas? jak u nich to w------e, szybciutko by sie wojna skonczyla gdyby nie mieli leków
raczej watpie, wiekszosc ludzi uwazalaby ich za bohaterów
@Mistrz_Motyl: Mordo, co Ty gadasz, trzeba bojkotować bezmyślnie! Rozumiesz? Bojkotować. To, że Siemens jest gigantem, który dostarcza większość sprzętów do szpitali, czy np. taki Philips, to nieważne! Bojkotuj!
A w ogóle to zakażmy prywatnym firmom działalności na terenie krajów, które sobie wybierzemy. Co to za pomysł, by firma mogła decydować na którym rynku chce prowadzić swoją działalność?
źródło: comment_1667895084A22kE5vF93os3feBr6CqC7.jpg
Pobierz@Dolan: niestety rosyjska propaganda działa w innych krajach tak samo jak w polsce, jednak nie wszędzie tak skutecznie udało się onuce wypchnąć i wyśmiać. W niemczech rozmawiając z ludźmi w biurze nikt nie mówi że to przez wojnę z rosją tylko że to przez rząd niemiecki i nieudaną politykę. Więc wina spadnie i tak na dzisiejszy rząd a nie na ruskich przez
@Reezu: mnie nie pytaj xD gdyby to ode mnie zależało to rosja byłaby ogrodzona fosą i murem z drutem kolczastym jak korea północna. Odciąłbym ich całkowicie od wszystkiego co się da.