Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Antoni_Kosiba: jak na moje to ta adrenalina jest za duża. W sensie normalnie nie miałbym nic przeciwko, ale teraz odkąd masz rycerzy ng i nr, to będzie bardzo problematyczne granie przeciwko nim.
Poza tym ciężko przewidzieć resztę, niemal każdy metowy deck dostał nerfa, więc nie wiadomo jak ułoży się meta. Brakuje mi tylko nerfa dla renfri, ona nadal jest za mocna.
  • Odpowiedz
@ez_4_ence: właśnie ta renfri. Czy w cdpr pracują ludzie z orzeczeniem? Serio niektóre zmiany są tak oczywiste ze ręce opadają. A co do yrden to jednak zbyt mocny nerf. Tak naprawdę zrobili z niej kartę do grania w r1/2 bo 3 będzie bezużyteczna. Wystarczyło dać 13 prowizji
  • Odpowiedz
  • 0
@Antoni_Kosiba: zobaczysz, jakie niedługo będą płacze nad kotkiem albo rycerzami. Yrden trzymal metę i greedy decki w ryzach, teraz zobaczysz, co się będzie odwalało na ladderze.
No ale tak kończy się słuchanie pawleoxa

PS. Mill znowu znerfiony, choć vlad mówił, że jest dla niego miejsce w gwincie. Koleś mnie irytuje mocniej niż slama
  • Odpowiedz
  • 1
@FalafelNaWynos: ja myślę, że igni i tak będzie grane, bo będzie dużo talii robiących duże punkty.
A skąd nerf? Nie wiem, ale sądzę, że może mieć to coś wspolnego z filmikiem od pawloexa (ten z cyklu pbg)
  • Odpowiedz