Aktywne Wpisy

PociskV2 0
To był absolutny peak w temacie idealnego wnętrza dla daily. Nie powstało i nie powstanie nic lepszego.
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners
źródło: P90190521_highRes_bmw-e90-07-2015
Pobierz
Ryksa +11
Fakt, że nie mam dzieci jest dla mnie tak zajebisty. W ogóle nie muszę się martwić, że planeta płonie i świat się zmienia. Dotyczy to tylko mnie i nikogo innego. O nic nie trzeba się martwić bo, w najgorszym przypadku się zabije i tyle ( ͡° ᴥ ͡°)

a więc.. #rozdajo
Dajesz plusa, inni też jeśli chcą, ja na te plusy patrzę i się nimi jaram, a jutro o 20.00 wylosuje jedną osobę i wyślę jej najnowszego kodzika na platformę #ps5. Kampanie przeszedłem dwa razy, w multi nie lubię grać bo za bardzo lamie, więc nie ma sensu tego trzymać. Wysylka na mój koszt, gwarantuje dyskrecję i poufność danych. Zapraszam!
Tradycyjnie udziału nie biorą:
- zwolenniczki aborcji na życzenie i do 24 TC
- wyznawcy ideologii LPG i gender i innych lewicowych odchyłów
- trole spod konsolowych tagów waflujace się na discordach
- ameby grające w fifke
- słuchacze polskiego rapu i disco polo
- widzowie patostreamow, fame mma, ekipy i teamu X
- polki, julki i pustaki z tindera
- spierdoksy z nocnej zmiany
- osoby oglądające filmy z lektorem
#gry #konsole #ps4 #ps5 #xbox #pcmasterrace #komputery
źródło: comment_1667805998sv6HlkFHRClyfdYXTTBzri.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tylko proszę, nie bierzmy pod uwagę w tej dyskusji że ktoś lubi lub nie lubi strzelanek/gier sportowych bo to nie o tym dyskusja. Jeśli uważasz że gracze fify są amebami bo lubią gry sportowe lub lubią symulatory
@heterodewiant44: Co to jest ideologia LPG? i gender, bo z tego co wiem to płcie były od początku istnienia świata
@heterodewiant44: taka dobra czy acziwki robiłeś?