Aktywne Wpisy

Mododzyglizda +263
Zrobiłem sobie lampę z felgi od Ducati i stwierdziłem, że się pochwalę efektami (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
G06DbT +48
Jechałem dziś sobie rano do kołchozu, na godzinę 6:00, rowerem. Mam kilka km, więc szkoda odpalać auta. Jadę sobie jednokierunkową, wąską drogą, i w pewnym momencie słyszę, że jakiś samochód jest strasznie blisko mnie, i wiedziałem co się szykuje. Chłop w starym golfie musiał mnie minąć, bo nie da rady poczekać 10 sekund, aż dojadę do skrzyżowania. Minął mnie na milimetry, ja w-------y drę ryja na niego, bo mnie zepchnął z asfaltu.

źródło: 000HR8U56EJIX61L-C124
Pobierz
W latach 90-tych była bieda i bezrobocie, ale można było się szybko dorobić na prostym biznesie typu sklep albo produkcja/sprzedaż byle gówna, bo było ogromne ssanie na rynku.
W 2022 można po studiach iść do korpo i zarobić szalone 5k przy bochenku chleba za dychę, jak nie dostałeś mieszkania to raczej jesteś w dupie. No ale możesz mieć smartfona, netflixa i 15-letniego golfa z Niemiec jeśli stać cię na paliwo.
Nie ma to jak rozwój xD
#antykapitalizm #pracbaza #pieniadze
A w dawnych latach otwierałeś spożywczy czy innego warzywniaka na osiedlu i miałeś kolejki pół dnia.
Prole się burzą, że za prostą robotę są niskie wypłaty, vol 2137 xDD
Jak się jest człowiekiem rozumnym, to można sobie mieszkanie kupić i to co 2-3 lata kolejne.
Tak narzekające ameby kojarzą mi się z takim p0laczkiem,l. Takim, który wstaję 2 w nocy, żeby wyzbierać wszystkie grzyby w lesie, albo kasuje na kasie samoobsługowej droższe bułki jako tańsze.
Jesteście skazani na jedzenie gruzu i januszex.
Też robię na etacie i na mieszkanie 3 pokoje w centrum Warszawy zbieram bez wyrzeczeń w 2-3 lata.
Przestań narzekać, byle narzekać. Jakoś życia w Polsce wzrosła w każdym aspekcie.