Wpis z mikrobloga

kretynizmem jest proponowanie nic nie znaczącej debaty Tuskowi?

@escapartelamuerte: mlody ma ambicje a inna juz sprawa ze debate pewnie wygralby w cuglach.

Czy nie uważasz, że dość przypadkowo klakier PiSu wygrywa konkurs w Pisowskiej telewizji i nie dziwi Cię
  • Odpowiedz
@RumperPrumper widzisz, dałem Ci szansę. A Tuż niej nie skorzystałeś.
Skoro już uważasz mnie za kretyna który ogląda Warsaw Shore w takim razie będę tak traktował Ciebie.
1. Kto wygrałby w cuglach? Twoje stwierdzenie jest cholernie nieprecyzyjne.
2. Co za przypadek :)
3. Nie odniosłeś się do sensu pytania. Odpowiedz na nie.
  • Odpowiedz
@escapartelamuerte: Już abstrahując czy się lubi Tuska czy nie, ale jak k---a bezczelnym szczylem trzeba być, żeby "wyzywać na debatę" człowieka z realnym wykształceniem wyższym samemu mając k---a 20 lat xD
I myśli, że czym go złamie xD? Ciekawostkami z Wikipedii?
  • Odpowiedz
@escapartelamuerte: chyba jednak trafilem w sedno

1. Kto wygrałby w cuglach? Twoje stwierdzenie jest cholernie nieprecyzyjne.

Podmiot – część zdania, która w zdaniu w stronie czynnej oznacza wykonawcę czynności wyrażonej orzeczeniem, obiekt podlegający procesowi wyrażonemu orzeczeniem lub znajdujący się w stanie wyrażonym orzeczeniem. Przykłady: Kot pije mleko – kot jest podmiotem i oznacza wykonawcę
  • Odpowiedz
@escapartelamuerte: ja p------e, polska scena polityczna to jest takie g---o, że głowa mała.

Aparatczyk pisowski z zerowymi dokonaniami/osiągnięciami będzie się debatował z czołowymi politykami opozycji, bo takie wytyczne dostał z partii.

A oczywiście pisowstwo będzie się cieszyć, ze Tusk czy Szczerba stchórzyli xD

No ale propaganda trafi do przeciętnego wyborcy, bo jest on głupszy od przeciętnej dżdżownicy
  • Odpowiedz
1. Wolałem doprecyzować żebyś potem nie odwracał kota ogonem.

@escapartelamuerte: To bylo zdanie zawierajace tylko jedno orzeczenie, zwane zdaniem pojedynczym. Gdybys posiadal wiedze szkolna z klas 1-3 to nie potrzebowalbys doprecyzowania. Dziwi mnie rowniez zalozenie ze odracalbym kota ogonem, skad takie podejscie do rozmowcy?

2. Tak właśnie, chodziło mi o opozycję. Tylko oni mogą
  • Odpowiedz
mlody ma ambicje a inna juz sprawa ze debate pewnie wygralby w cuglach

@RumperPrumper: podobnie jak panowie biorący udział w Wielkiej Grze i debatujący na temat tego co powiedziała hrabina Szlezwig-Holsztain cesarzowi Fryderykowi Hohenzelorowi Habsurgowi Trzeciemu gdy przypadkowo nadepnął jej na nogę w trakcie rautu w 1792 w ambasadzie Prus.

Tylko czy wyuczenie się kilku ciekawostek z wikipedii i zagięcie nimi interlokutora nagle sprawi, że ten drugi straci swój wypracowany
  • Odpowiedz
Inna kwestia to to, że wytrawny polityk i mówca jakim jest Donald Tusk mógłby wytrzeć nim podłogę stosując kilka chwytów erystycznych i nawet by nie musiał bawić się w jakieś "trivia game".

@aegypius: w to nie watpie. Na pytanie o charakterystyke wojsk Jana III Sobieskiego Tusk odpowiedzialby ze byla fajna ale to co PiS zrobil z obecnym wojskiem jest nie do przyjecia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RumperPrumper
Więc tak:
Nie odpowiedziałeś na pytanie numer jeden:
Spytałem o to czy nie uważasz, że to kretynizm, a opowiedziałeś wymijająco, że młody ma ambicje.
Nie zdziwiło Cię to, że pisowski klakier wygrywa w Pisowskiej tv duża ilość pieniedzy.
Na trzecie też nie odpowiedziałeś - wiesz jakby Oskarek miał wiedzę historyczną to wiedziałby, że PiS prowadzi nas do upadku.
I jak ją mam z tobą pisać? Ogarnij się chłopczyku.
  • Odpowiedz
Spytałem o to czy nie uważasz, że to kretynizm, a opowiedziałeś wymijająco, że młody ma ambicje.

@escapartelamuerte: wydaje mi sie ze uzyles zlego slowa poniewaz "kretynizm" nie za bardzo ma tu zastosowanie.
Jesli nalegasz to odpowiem uzywajac twojej nomenklatury:
Nie, nie uwazam zeby "kretynizmem" bylo sieganie po wysokie
  • Odpowiedz
@escapartelamuerte: Dostał wypłatę ostatnio, to się rozochocił i udaje twardziela :) Najśmieszniejsze w tym typie jest to, że zaczął się PiSowcom wkręcać w d--y na (najprawdopodobniej) schyłku ich władzy, więc g---o z tego będzie miał, a pogarda do końca życia już z nim zostanie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz