Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@wilhelm99: lol a wklej jeszcze w odpowiedzi na co te pytanie zadałeś szurku. Czy do narracji by nie pasowalo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I tak, jak ktoś na nie związane z tematem od razu rzuca szurskimi talking pointami to nie ma sensu dalsza dyskusja. Nie myślisz samodzielnie, tylko kopiujesz co ci Putin podpowie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Towarzysz_Pawulon: no nawet tu widzisz, że piszę tylko o tym szur, a nie ja, więc udowodnił że miałem rację. Coś z czytaniem znowu ci nie wyszło? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale serio, wy tak nie umiecie czytać wszyscy czy celowo manipulujecie? Bo coś się domyślam skąd biorą się te dziwne poglądy, jak przeczytanie ze zrozumieniem prostego zdania was przerasta xd
  • Odpowiedz
@aegispolis: no tak myślałem, nadal brniesz w urojenia, ale w tym to już ci nie pomogę, może faktycznie przedawkowałeś pfizera ( ͡° ͜ʖ ͡°) leć na czarno, szkoda mojego czasu na dyskusje z kimś kto widzi prorosyjskosc w pytaniu o noszenie maseczki i nadal w to brnie.
  • Odpowiedz
@USSCallisto:

Ci ludzie nie lubią dyskutować na merytoryczne argumenty. Oni najchętniej atakują personalnie, lubią obrażać i dyskredytować osoby, zamiast zająć się szukaniem prawdy. Rozmowa z nimi przypomina rozmowe z gołębiem:

Dyskusja z idiotą nie ma sensu tak jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne, jak dobrze grasz, gołąb i tak na koniec przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie udawał, że wygrał.
  • Odpowiedz