@SaintWykopek: taaa i każde auto się zatrzymuje i czeka aż przejdą. No przecież jasny choooy może strzelić. Jeżdżę zawodowo, to mnie strzela podwójnie....
@SaintWykopek a wystarczyłoby zrobić strefę przed przejściem dla pieszych na której nie można się zatrzymywać jeśli się nie przygotowuje do przejścia na drugą stronę
@SaintWykopek: xD z polskimi kierowcami nie da się dyskutować. Dla nich coś czego uczyli ich na nauce jazdy - czyli zachowanie szczególnej ostrożności i zwolnienie przy przejściu to jak zabić matkę xD
@Zydomasoneria Czyli nawet 15? Ale te zmiany z----------ą. Wystarczy do tego, po nie przepuszczeniu pieszego, strzał z suszarki w sytuacji ograniczenia na wysepce 90-50-90 i można bookować termin na egzamin. Ustawowe naprawianie społeczeństwa to jak zaślepianie inflacji blokada ceny, a w tym PiSowcy są najlepsi. xD Oczywiście (odpukać) od 4 lat nie zebrałem ani jednego punktu, ale wszyscy jesteśmy ludźmi - żeby mi ktoś zaraz nie doszył łatki pirata. xD
@xBARTEXx: Jak nie jesteś w stanie zobaczyć pieszych na przejściu, a potem się boisz że nie zauważysz ograniczenia do 50, to może faktycznie nie prowadź? Często ci się to zdarza?
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
źródło: comment_1667638819UD169OFr0OJSNjxDBge3uf.jpg
Pobierzźródło: comment_1667642461Oaynz9l2O3Td69sS7f0Ehd.jpg
Pobierzźródło: comment_1667646272OFsonqojjWGMMDJWEX5g8c.jpg
Pobierz@Gawol_1 1500 recydywa 3000 xD
https://lodzka.policja.gov.pl/ld/informacje/68318,1500-zlotych-mandatu-za-nieustapienie-pierwszenstwa-pieszemu.html
Czyli nawet 15? Ale te zmiany z----------ą.
Wystarczy do tego, po nie przepuszczeniu pieszego, strzał z suszarki w sytuacji ograniczenia na wysepce 90-50-90 i można bookować termin na egzamin.
Ustawowe naprawianie społeczeństwa to jak zaślepianie inflacji blokada ceny, a w tym PiSowcy są najlepsi. xD
Oczywiście (odpukać) od 4 lat nie zebrałem ani jednego punktu, ale wszyscy jesteśmy ludźmi - żeby mi ktoś zaraz nie doszył łatki pirata. xD