Aktywne Wpisy
kutix99 +896
Wyobraźcie sobie: kupujecie dziecku książki za kilkaset złoty co rok, bo „taka jest lista” — a otwieracie i widzicie to samo, co było rok wcześniej. Tylko inna kolejność rozdziałów i zmienione kilka zadań. Wydawnictwa i system edukacyjny stworzyły model, w którym stały obrót podręcznikami jest niemal gwarantowany. Nauczyciele wybierają serie (często wspierane darmowymi materiałami), ministerstwo ogłasza „aktualizację”, a rynek używanych książek dostaje po łapkach. To nie jest przypadek — to biznes kosztem

SzubiDubiDu +107
Wykop jak zwykle zasrany bo zginął jakiś kolo z wyższych sfer. Polityk, którym się podniecacie jakby to był drugi Wałęsa. Tymczasem chłop jakby mógł to by sprzedał Polskę ruskim dla świętego spokoju i taniej ropy.
Milion razy bardziej mi szkoda tej dziewczyny z pociągu. Przykro się patrzy na jej morderstwo. Zaraz po zadźganiu widać, że biedna nie może pojąć -co się stało? -dlatego? -za co? Jeszcze gorzej się patrzy jak za chwilę
Milion razy bardziej mi szkoda tej dziewczyny z pociągu. Przykro się patrzy na jej morderstwo. Zaraz po zadźganiu widać, że biedna nie może pojąć -co się stało? -dlatego? -za co? Jeszcze gorzej się patrzy jak za chwilę
źródło: videoframe_8403
Pobierz

Wystartowało oficjalne Fantasy World Cup
Jeśli chcesz dołączyć do Wykopowej Ligi Fantasy World Cup to serdecznie zachęcam do wzięcia udziału w zabawie.
Link zapraszający znajduje się tutaj.
Kod do ligi: 9LGJQDY1
Pierwszy mecz za niecałe 16 dni - do tego czasu macie czas na ustalenie składu, kapitana itd. Do tego też czasu transfery są nielimitowane.
------------------------------------------------------------------
Jeśli dołączycie, podajcie w tym wpisie nazwę swojego zespołu, abym mógł wszystkich wołać przed kolejką oraz ustalić zwycięzcę.
Jeśli nie widzisz swojego nicku we wpisach poniżej, oznacza to że nie podałeś nazwy zespołu jaki prowadzisz - daj znać w komentarzu.
Tag do zabawy - #fantasykatar
#fantasyworldcup #fwc #mecz #pilkanozna
Wołam również mireczków z tagów piłkarskich - #ekstraklasa #premierleague #laliga #bundesliga #seriea #ligue1 #pierwszaligastylzycia oraz uczestników lig fantasy, które prowadzę:
- Ekstraklasa z #fantasyekstraklasa
- 1 Liga Polska - #fantasy1liga
- Premier League - #fantasypremierleague
- Serie A - #fantasyseriea
- Liga Mistrzów - #fantasychampionsleague
źródło: comment_1667579735zwXYzkHYH60AVRrZ9g3tYE.jpg
Pobierz@thority, @Minieri, @prezeskuliziemskiej, @JustKebab, @Devhar, @xReapeR, @Cycu2701, @Winden, @krL1312, @matixrr, @4kaKasztelan, @Podlaski_syrop, @panpikuss, @mmm_MMM, @butcherr91, @ogniowladny, @Emcis8, @dajmonion13, @k0lcz88, @DrDollar, @qman, @Chmuradin,
@ruskizydek: nic na ten temat nie wiem
@tyrytyty: za mały budżet ( ͡° ͜ʖ ͡°)