Aktywne Wpisy

masiej +6
Optymalna moc samochodu na co dzień to:
- do 100KM 5.3% (133)
- 101-150KM 32.2% (813)
- 151-200KM 35.5% (896)
- 201-250KM 11.7% (294)
- 251-300KM 5.1% (129)
- +300KM 10.2% (256)

yourgrandma +65
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą utwory ryjące banię.
Tradycyjnie podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
UWAGA! ZMIANA SYSTEMU ZGŁASZANIA UTWORÓW DO KONKURSU
Od
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą utwory ryjące banię.
Tradycyjnie podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
UWAGA! ZMIANA SYSTEMU ZGŁASZANIA UTWORÓW DO KONKURSU
Od
źródło: ryjacabanie
Pobierz

źródło: comment_1667600565OMDi7svCUVdWsjYK4zifgU.jpg
Pobierz@AntemuralePrzegrywitatis: to chyba nawet w tym miejscu w którym jesteś teraz spokojniej zasnąć. ale zanim trzaśniesz drzwiami to weź spróbuj powalczyć o swoje, pooglądaj sobie w necie jakichś roszczeniowych patusów i się zainspiruj, może to rzeczywiście język, który dociera do decydentów.
@AntemuralePrzegrywitatis: a z czym w zasadzie mają
@AntemuralePrzegrywitatis: rozumiem, rady typu "znajdź robotę", najlepiej jeszcze w pełnym wymiarze godzin od-do, jak nie masz jakiegokolwiek lokum na start są umiarkowanie do realizacji
za mało się
@Cadfael: taa, z takimi radami to OP rzeczywiście spali mosty.. właśnie spokojnie niech załatwia..
@AntemuralePrzegrywitatis: teraz w tych postach rzeczywiście wyjaśniłeś
@spiegelglas: w sytuacji, w której i tak nie będzie chciał urządzać się w dupie z marokańcami, to już nie będzie miał czego palić, bo jak widać urzędnicy przy konkretniejszej pomocy są dość kapryśni. język roszczeniowego patusa to nie bicie i wyzywanie, tylko dbanie o swoje na profesjonalnym levelu i przychodzenie jak po swoje, tym bardziej, że u
@spiegelglas: ona mi tylko doradza, nie da się tak zrobić, jej też Nawarra czy cokolwiek nie interesuje, tylko Barcelona, numeru nowego się nie da, mam ten na całe życie, tylko chodzi o głupi duplikat. Tego się nie da elektronicznie niestety. Wątpię by mi dali na bilet do Nawarry, może do Girony, Tarragony lub Lleidy to jeszcze tak.