Aktywne Wpisy
ewataewa 0
Hej spece!
Niebieski kupił te lidlowe ImperiumPrunnum, ale z zamysłem przetrzymania go do Sylwestra, jakby nie patrzeć rok :) Pytanie: stanie się coś jak będzie stało w tej tubie w ciemnym barku temp pokojowa, czy niech leci wynieść do piwnicy?
#piwo
Niebieski kupił te lidlowe ImperiumPrunnum, ale z zamysłem przetrzymania go do Sylwestra, jakby nie patrzeć rok :) Pytanie: stanie się coś jak będzie stało w tej tubie w ciemnym barku temp pokojowa, czy niech leci wynieść do piwnicy?
#piwo
wykop +104
Dzień dobry, Wykop! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#wykopchangelog
Za nami uruchomienie testów beta aplikacji #ios - jeszcze dziś wystartujemy z wysłaniem zaproszeń do chętnych, którzy zgłosili się do nas przez formularz kontaktowy. Ale to nie jedyne zmiany, z którymi dziś do Was wracamy.
1. Na Mikroblogu zmieniliśmy - co już mogliście zauważyć - formę prezentacji odpowiedzi pod wpisem. Teraz dwie najlepsze odpowiedzi będą sortowane po dacie.
2. Wdrożyliśmy
#wykopchangelog
Za nami uruchomienie testów beta aplikacji #ios - jeszcze dziś wystartujemy z wysłaniem zaproszeń do chętnych, którzy zgłosili się do nas przez formularz kontaktowy. Ale to nie jedyne zmiany, z którymi dziś do Was wracamy.
1. Na Mikroblogu zmieniliśmy - co już mogliście zauważyć - formę prezentacji odpowiedzi pod wpisem. Teraz dwie najlepsze odpowiedzi będą sortowane po dacie.
2. Wdrożyliśmy
#moderacja #rumun #wykop
@KKK1987: spokojnie, żadnych golasów tu nie ma :D
@Dr_Killjoy: wykop dalej leży pod mułem, tą przeróbkę znalazłem na hejto.pl
@sunlifter: ale jednak czerpie z wykopowego lore ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@borsiu: już troszkę wyżej pisałem, na hejto.pl
@jarzabek: wykopkom się dużo wydaje
@sunlifter: #!$%@? ale dobre xD
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/wpis/38100735/wiele-jest-pytan-o-co-chodzi-z-afera-i-ibm-ok-to-s/
@GrazynianJanuszanu: pewnie wysokiej klasy zabezpieczenia wypoku xD Plusy przybywają, a dlaczego Ty nie możesz to bym pytał wyżej :D