Aktywne Wpisy

MonazoPL +97
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +472

Najpierw mi ściągnęło 14,20, potem 2. dni po przejeździe mi zniknęła kasa XD
Poszła reklamacja 30 października, ale do tej pory nie odpisali (dziś jest 31 października).
Nie myślcie, że oczekuję odpowiedzi w 1 dzień XD ale liczyłem, że 366 dni wystarczy, bo reklamację złożyłem ROK temu XD
Ja pierdołę, j----e urzędy, jakbym nie zapłacił, to by mnie dojechali od razu, a w drugą stronę mają mnie w dupie.
#etoll #urzadskarbowy