Wpis z mikrobloga

@szybciutki: Mało prawdopodobne. Euro #!$%@? się w stosunku dolara o prawie 20% w skali ostatniego 1,5 roku. Dzisiaj kurs euro to 0,99 dolara to kto ma gorzej? My, którzy możemy ciagle wpływać na swoją walutę czy oni, którzy są uzależnieni od tego co powie pani w Brukseli, a ta nic nie powie, bo jak spróbuje to zatopi południe Europy?
@szybciutki: Jakiej analizy? Na bazie danych z instytutu danych z dupy? To ja Ci podaje dane ogólnodostępne, a ty jedynie snujesz swoje teorie bez jakiegokolwiek pokrycia.
@Mathas: XD nie znasz się, ale udajesz znawcę. Jakie dane podajesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Żadnych nie podałeś. Słyszałeś o czymś takim, jak podnoszenie stop procentowych? ECB podniesie bo sytuacja jest dramatyczna w historii euro. W stanach tez nie jest dobrze, stopy pójdą w górę, a u nas stop się nie podnosi, poczekaj do środy, potem jak ECB poda aktualne stopy. Człowieku, weź doczytaj albo się nie
@szybciutki: Człowieku, kompromitujesz się. Może podniesie, a może nie podniesie. To ma być fakt podany przez Ciebie? To kto tutaj stosuje chłopski rozum?

Jakie dane podaje? Wystarczy spojrzeć na notowania euro w stosunku do dolara w skali ostatniego 1,5 roku -> żebyś nie musiał szukać daleko wpisz sobie frazę „euro USD” w googlu. To są fakty, a nie twoje przewidywania z #!$%@? czy podniosą stopy czy nie podniosą.
@Mathas: XD no kretyn. Gram te pare EURUSD cały czas, forex to mój konik. Nie ucz mnie i się doedukuj, poczytaj, zainteresuj się czym więcej niż swój chłopski rozum. Mam swoje prognozy, wg których gram i jeszcze się na nich nie zawiodłem. Polecam kolejny raz poczytać i się doedukowac, potem możesz wdawać się w dyskusje z kimś kto gra od ponad 10 lat na giełdzie.
@szybciutki: A miej i graj, ale nie #!$%@? komuś o jakiś faktach, bo to zwykła spekulacja, za którą oczywiście nie weźmiesz żadnej odpowiedzialności jak ktoś Cię posłucha i straci.
@Mathas: ja do nikogo nie namawiam do czegokolwiek. To jest tag, jak każdy inny do wyrażania swojej opinii. Robię to co większość tutaj. Nic więcej. Pozdrawiam. I przepraszam za kretyna. Poniosło mnie.
@Reanef: my mamy boga oni maja normalne zycie na poziomie i nie musza sie martwic jutrem nie musza zyc od 10 do 10 a my jak juz powiedzialem mamy boga hotdoga ktory zjadl pieroga. Czego jeszcze chcesz lewaku może chcesz zeby nie bylo kryzysu w polsce? Co?