Aktywne Wpisy

runnerrunner +3
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz
lifapek +220
Kumpel ma 3 dzieci z poprzedniego małżeństwa. Jest w związku od dobrych kilku lat z laską która z poprzedniego małżeństwa ma 1 dziecko. Ona jest urzędniczka publiczną. On ma firmę i dodatkowa robotę która jest również jego pasją. Mieszkają w jego domu jednorodzinnym tuż pod miastem. Chłop zarabia kilka razy więcej niż ona.
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z

Hosting: small.pl
W pomocy nic nie znalazłem ale może ktoś na wykopie pomoże.
Chce postawić apke na laravel, skonfigurowałem PHP na 8.1, zaktualizowałem basedir, zrobiłem symboliczny link dla public -> publichtml ale niestety, kiedy wchodzę na stronę to dostaje błąd, w logach mam to:
PHP Fatal error: Failed opening required '/usr/home/login/domains/login.smallhost.pl/public_html/index.php' (include_path='.:/usr/local/share/pear') in Unknown on line 0Czyli, moduł pear nie jest załadowany, w jaki sposób mam go załadować?
gdy uruchomię komendę "pear version", dostaje:
$ pear version
PEAR Version: 1.10.12
PHP Version: 7.3.32
Nie wiem czemu ale PEAR wskazuje cały czas na wersje PHP 7.3 kiedy podbiłem do 8.1 globalnie:
$ php -v
PHP 8.1.9
gdy odpalę komendę:
$ pear config-get phpdir
Dostaje to:
/usr/local/share/pear
Czyli jest ok.
Ktoś wie jak to ogarnąć?
Zawołam @MyDevil, może pomożecie :)
Strzelam, że błąd z bootstrapa (i nie chodzi mi tu o fw css xD)
odpaliłem php artisan serve dla jaj, nagle strona zaczęła pluć innymi błędami, dałem jeszcze raz npm install i npm run build i nagle wszystko zaczęło działać xD Nie mam pojęcia co się stało że nagle zaczęło to działać.
@eternalmarcos: chyba jednak chodziło o CSS xD ale w trochę inny sposób