Wpis z mikrobloga

@oreze: ja niestety swojego watcha będę mógł dopiero requestować od 1 listopada, ale patrząc na recenzje raczej od razu wystawię go na sprzedaż ( ͡° ʖ̯ ͡°).
FYI ten kabel usb c -> usb c, który jest w pudełku, to nędzne USB 2.0 xD.
  • Odpowiedz
@Shumitu: Sprzedać kupić Garmina. Przerobiłem temat smartwatchy od Samsunga, Xiaomi, Huawei, Apple, Casio i Garmin i Garmin jako jedyny jest do polecenia cała reszta to jakiś żart a największy to Casio.
Garmin Instinct 2 Solar trzyma u mnie 30dni bez ładowania latem i 40-50dni pomiary pulsy inne chuje muje, Casio to żart Apple, Samsung bateryjka na 1 dzień po c--j tam pomiar snu jak przez noc trzeba ładować to nie
  • Odpowiedz
@bramborak: obecnie korzystam z huawei band 6 bo głównie zależy mi na śledzeniu aktywności pokroju basenu, czy tętna, trzyma 1.5 tygodnia także wystarczająco. Garminy też fajne, ale wydaje mi się że wykorzystałbym jakieś 10% ich możliwości xD.
A co do google watcha, wizualnie ładny zegarek, ale ta malutka bateryjka i padaka pod względem integracji z fitbitem mocno mnie zniechęca.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Shumitu: me too! czytałem opinie na temat tego watcha to stwierdziłem, że jak go dostanę to od razu wystawię na sprzedaż, zegarek ma chodzić bez ładowania tydzień lub dwa, a nawet i dłużej, ale nie codziennie.
  • Odpowiedz
@carumus1: miałem taki pomysł ale kto to kupi xD wiem też że strasznie szybko straci na wartości, ale walić, jest spoko, jak pozwolą wyłączyć wreszcie sensory to może będzie dużo lepiej
  • Odpowiedz
@oreze: Ładny ten telefon, nie ma problemu z e-sim lub łącznością w Polsce? Bo ten brak wsparcia jak na razie chyba najbardziej ludzi odstrasza.
  • Odpowiedz
@aircod: esim nie wiem bo mam zwykłego, ale z tego co wiem to nie. Volte działa w play i chyba orange i ich podsieciach więc nie ma żadnego problemu, vowifi lekko brakuje ale nie interesuje mnie to, 5g i tak jedyne co robi to pożera baterie więc tak czy inaczej bym je wyłączył - jak dla mnie można spokojnei zamawiać, może w końcu wprowadzą w Polsce patrząc o ile więcej
  • Odpowiedz