Wpis z mikrobloga

Haha ostatnie miesiące wielu nowych ludzi zaczęło się interesować etfami itp, k---a po takiej traumie jaką im malpiszon zafundował to będą nastawieni jak mlm czy innego Amber Gold hahah #gielda
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SmugglerFan: naprawdę uważasz, że to co się dzieje teraz jest gorsze niż 2WŚ? xD Trump odejdzie prędzej czy później i już dalej prezydentem być nie może, więc pomyśl sobie że będzię tylko lepiej.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: ja wiem ze każdy chce wierzyć ze żyje w najważniejszych czasach ever ale twierdzenie ze dzisiejsza sytuacja jest gorsza od drugiej wojny światowej to już mocna odklejka
  • Odpowiedz
jak po Wielkim kryzysie w XX wieku ma być tak samo, jak po ataku na pearl harbor ma być tak samo, jak po kryzysie w 07 będzie tak samo, jak po pandemii będzie tak samo

@MichauDelendaEst: po prostu trzymasz pieniądze zakiszone przez 50 lat i one rosnom
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: naprawdę uważasz, że to co się dzieje teraz jest gorsze niż 2WŚ? xD Trump odejdzie prędzej czy później i już dalej prezydentem być nie może, więc pomyśl sobie że będzię tylko lepiej.

@SmugglerFan: ja wiem ze każdy chce wierzyć ze żyje w najważniejszych czasach ever ale twierdzenie ze dzisiejsza sytuacja jest gorsza od drugiej wojny światowej to już mocna odklejka

@alex236: @Werdna: przeciez
  • Odpowiedz