Wpis z mikrobloga

Zanicjowalam wspólne wyjście z grupą ze #studbaza i 0 odzewu ( ͡° ʖ̯ ͡°) moj znajomy odpisał mi na to takie cos. K---a mam dosyć tego ze tak trudno sie z kims zakolegowac #damskiprzegryw i tego ze na tych grupkach nikt nie jest chętny kazdy by w domu siedzial (chociaż możliwe ze chodzi o mnie) i trzeba miec specjalne aplikacje(!!!) do szukania znajomych jbc ludzi
oblivixnz - Zanicjowalam wspólne wyjście z grupą ze #studbaza i 0 odzewu ( ͡° ʖ̯ ͡°) ...

źródło: Screenshot_2025-04-03-17-11-57-440_com.facebook.orca_1

Pobierz
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oblivixnz: Jeśli to nie jest bait i koleszka z uczeni na propozycję wspólnego wypadu na miasto, serio odpisał, żebyś poszukała sobie znajomych w internecie, to nie ma czego żałować, bo jakiekolwiek relacje z takim wieśniakiem nic dobrego by nie wniosły do twojego życia ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@oblivixnz: Z doświadczenia wiem, że staranie się utrzymania relacji z takimi ludźmi jest męczące i niewiele wnosi do życia. Spróbuj z inną ekipą po prostu - na studiach będzie ich kilka.
  • Odpowiedz
@CrazyZdzich: bo ono na pewno jest tak wspaniałe, że pisanie do randomów ej spotkajmy się i zero odzewu na to, nie dały jej wystarczająco do zrozumienia, tak? Poza tym "no xd" to raczej nie był wstęp wiadomości, tylko jakaś część konwersacji którą opka ukryła.
  • Odpowiedz
  • 26
@oblivixnz: dla sprostowania chłop ze screena tak zareagował, gdy powiedziałam mu, że wyszłam z propozycją i nie dostałam odzewu. Nie do niego kierowałam pytanie o wyjście.
  • Odpowiedz
  • 7
@oblivixnz Patrząc po stylu pisania to kolega nie jest zbyt lotny. W każdym razie współczuję, bo jak poznawać nowych ludzi i się integrować to właśnie na studiach. Wtedy można zawiązać fajne znajomości na dalsze życie i mieć świetne wspomnienia z imprez. Z resztą często takie wyjście to lawina śnieżna nowych znajomości.
  • Odpowiedz
@oblivixnz: ogólnie integracja na studiach to jest cięzki temat- jak sie nie załapiesz z kimś na pierwszym roku to później zostajesz sam, tak samo jest jak ta pierwsza grupka sie rozpadnie.
u mnie pare razy mniejszą grupą byliśmy na piwie/ u kogoś w kawalerce na pierwszych latach a później kontakt zdechł
warto chodzić na koła naukowe i różne wydarzenia żeby spotkać ludzi
  • Odpowiedz
@oblivixnz: u nas starosta roku organizował wspólne wyjścia i zawsze sporo osób szło, może dlatego że to było kanałem "oficjalnym" organizowane:) Macie kogoś takiego u was, to pogadaj z nim może.
  • Odpowiedz