Zawsze chciałem mieć ten model A4Techa z podwójnym scrollem. To oczywiście wersja kulkowe na PS2. Będzie do #retropc builda jak znalazł. #lata90 #pcmasterrace #retrogaming #a4tech
@stefan_pmp: Na dyskietce jest dodatkowe oprogramowanie pod 95/98/NT/2000 aby sobie zaprogramować co ma robić dodatkowy scroll. Domyślnie o ile pamiętał pozwalał scrolowac w poziomie strony internetowe.
@Lurriel: Bogactwo kuhwa. Jak kiedyś będę miał więcej hajsu to sobie złoże retro peceta połowy lat 90 i Amigę 1200. Póki co jednak hajsy mi nie grożą więc jedynie zazdroszczę.
@swistak33: Miałem a4Techa z odbiornikiem na podczerwień. Bez szału, mała dokładność i wystarczyło wyjechać gdzieś dalej/zakryć odbiornik - sygnał się urywał. Kabel to kabel :)
@Lurriel Miałem kiedyś myszkę z dwoma scrollami. Jedna do pionowego i jedna poziomego. Kiedyś jej odbiło I zaczęła się kulka grzać i wytopiła w podkładce takie śliski punkt xD
To oczywiście wersja kulkowe na PS2. Będzie do #retropc builda jak znalazł.
#lata90 #pcmasterrace #retrogaming #a4tech
źródło: comment_1666893653UpQo2JGCUAK6TTOHU0ze5y.jpg
Pobierzźródło: comment_1666893705s98wUmc9NgYsMu1nvbp4yW.jpg
PobierzDomyślnie o ile pamiętał pozwalał scrolowac w poziomie strony internetowe.
@stefan_pmp: Drugi scroll był szybszy.
ale potem widzialem rolke horyzontalna ...
Kiedyś jej odbiło I zaczęła się kulka grzać i wytopiła w podkładce takie śliski punkt xD
źródło: comment_1666900527XnfO3oEW3Id0mFZWaqMMhR.jpg
Pobierz@ZohanTSW:
ta statystyka :>
źródło: comment_1666905251oFt5M5zvt3Tw021Ro7D6lc.jpg
Pobierz