Wpis z mikrobloga

#android #pixel #google

Ma ktoś na tagu Pixela 7/7 Pro? Polecacie jakieś konkretne szkło/folię na ekran? Zawsze brałem te od Spigena bo łatwo się zakłada, ale nie wiem jak będzie z tym czytnikiem linii papilarnych ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shumitu: pewnie tak, bo wysyłają ze stanów, dlatego myślałem, żeby czekać na promkę, ale faktycznie tanio wychodzi to, co podrzuciłeś - rozważę jak przyjdzie czas na zakup, dzięki!
  • Odpowiedz
@BooB: Na Pro wyłącznie Dome Glass. Wycharczałem dwupak za 170 zł na polskim Amazonie ale chwilowo brak. Można też poszukać jakichś chińskich zamienników ale to bez akcesoriów i bez doświadczenia może trudno się montować.
  • Odpowiedz
  • 1
@BooB ja mam 6 pro i testowałem kilka folii, bo potrafiły mi się w ciasnej kieszeni przesuwać po ekranie. Teraz mam najtańszą z allegro. Bardzo ważne żeby równo nakleić, żeby case jej nie podnosił na bokach
  • Odpowiedz
@Shumitu: jak spisuje się ten skin? Nic się nie odkleja po paru dniach? Wygląda fajnie, chciałem brać dbrand, ale darmowa wysyłka jest dopiero od 30$, może nie warto przepłacać :)
  • Odpowiedz
@nstv9: jest ok, nie odkleja się. Ważne żeby dobrze go przykleić bo jest docięty co do milimetra przez co trzeba go dobrze dopasować, żeby nie wchodził na ramkę telefonu. No i brzegi trzeba uformować przy użyciu suszarki, żeby się dobrze ułożyło.
  • Odpowiedz
@DPary: Dzięki, dostałem już skórkę od xtremeskins, ale jak mi się znudzi to z chęcią poczytam więcej o polskim produkcie. Cenowo na pewno wyjdzie trochę lepiej niż dbrand no i czas wysyłki będzie nieporównywalnie krótszy.
  • Odpowiedz