Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kreek: Kolejny dowód, że dla kobiet nie liczy się charakter, czy "serce", ale wyłącznie prymitywne cechy świadczące o dobrych genach, pozycji i majątku.
  • Odpowiedz
Kolejny dowód, że dla kobiet nie liczy się charakter, czy "serce",

@Eteres: ale przecież gość w tej rozmowie akurat pokazał charakter. Sprecyzuj o co ci chodzi.
  • Odpowiedz
ale przecież gość w tej rozmowie akurat pokazał charakter. Sprecyzuj o co ci chodzi

@Bover: Kobiety powiedziały by przecież, że to cham i by się z takim nie umówiły. Standardowo, kobieta mówi jedno a robi drugie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Tak by powiedziały po zobaczeniu rozmowy bo jak później pokażesz im zdjęcie klaudiusza to będzie zmiana zdania na:

Noo to taki sarkazm a ja przecież też bardzo lubię sarkazm ()

Przecież tylko żartował, a ja uwielbiam facetów z poczuciem humoru!

No ja jakbym miała na imię Irmina to bym mu nawet powiedziała, że ma racje!
  • Odpowiedz
Kolejny dowód, że dla kobiet nie liczy się charakter, czy "serce", ale wyłącznie prymitywne cechy świadczące o dobrych genach, pozycji i majątku.

@Eteres: nadal nie jest z nimi tak źle jak z mezczyznami, oni potrafią spermić do reklam :)
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: O!... Zrozumiał w końcu o co chodzi. Lepiej późno niż wcale. Chociaż skoro przy ewidentym punktowaniu przeze mnie kobiecej logiki wykazałeś się brakiem zrozumienia to chyba Twoja inteligencja nawet przy inteligencji blondynki nie stała. Ale plus, że po ponad godzinie załapałeś.
  • Odpowiedz