Aktywne Wpisy

mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co się stało z współczesnymi mężczyznami? Dawniej normalne było żeby starać się o kobiete, pokazać się z najlepszej strony, kokietować i cały proces może i był mozolny ale po kawałku docierało się do serca kobiety. Często nawet gdy od początku nie była zainteresowana to trzeba było pokazać na przekór i jeszcze bardziej się postarać ale ludzie się jakoś dobierali i łączyli w pary. Nie było nic dziwnego żeby mieć kobiete to trzeba się namęczyć czasem i miesiącami. A teraz? Jeden z drugim chciałby mieć od razu bez żadnego wysiłku. Stąd jest frustracja, że albo jest przystojny - będzie miał ot tak, albo jest brzydki - nie może mieć ot tak. A gdzie cały proces w tym wszystkim? Gdzie cała otoczka, magia, budowanie relacji, podrywanie? Wszystko chcielibyście mieć podane na tacy bez żadnego wysiłku i nie tędy droga panowie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #takaprawda #przemyslenia #podrywajzwykopem #zwiazki #relacje #milosc #tfwnogf #tinder #blackpill #redpill #zycie
─
Co się stało z współczesnymi mężczyznami? Dawniej normalne było żeby starać się o kobiete, pokazać się z najlepszej strony, kokietować i cały proces może i był mozolny ale po kawałku docierało się do serca kobiety. Często nawet gdy od początku nie była zainteresowana to trzeba było pokazać na przekór i jeszcze bardziej się postarać ale ludzie się jakoś dobierali i łączyli w pary. Nie było nic dziwnego żeby mieć kobiete to trzeba się namęczyć czasem i miesiącami. A teraz? Jeden z drugim chciałby mieć od razu bez żadnego wysiłku. Stąd jest frustracja, że albo jest przystojny - będzie miał ot tak, albo jest brzydki - nie może mieć ot tak. A gdzie cały proces w tym wszystkim? Gdzie cała otoczka, magia, budowanie relacji, podrywanie? Wszystko chcielibyście mieć podane na tacy bez żadnego wysiłku i nie tędy droga panowie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #takaprawda #przemyslenia #podrywajzwykopem #zwiazki #relacje #milosc #tfwnogf #tinder #blackpill #redpill #zycie
─
źródło: 15693528847125
PobierzGuuuurwa miruny trzymajta mnie ᕦ(òóˇ)ᕤ
Mam wózek po młodym wystawiony za 350 zł, długo nie musiałem czekać na Janusza w złotej zbroi xD
#januszeolx #januszebiznesu #olx #zalesie
Mam wózek po młodym wystawiony za 350 zł, długo nie musiałem czekać na Janusza w złotej zbroi xD
#januszeolx #januszebiznesu #olx #zalesie
źródło: temp_file2352264357349544725
Pobierz

#amiga #retrocomputing
Wyświechtane i płytkie jak "jedzenie dla jedzenia" i "picie dla picia" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie wiesz co gadasz, panie bankomat na kółkach. a jeden kolo to dyskietki sprzedaje, no totalny idiota przecież dyskietek nikt nie używa już XD a jeszcze gadasz to w czasach gdy to właśnie jest wielkie bum firm na zarabianie na portach. nie wiesz co z tego będzie to nie
źródło: comment_1666548761ZfYfS5d8BMOAfRhdmcM5y8.jpg
Pobierz@MOSS-FETT: po prostu na amigę one nie wychodzi nic ciekawego albo jeśli się coś pojawia to głównie jakieś rekompilacje gier sprzed kilkunastu lat, które mają nieoficjalne porty pewnie już nawet na lodówkę.
Dziwię się (a może się nie znam), że nikt nie próbuje
@ejenes: nie chodziło mi o to, że nie ma tylko o to że czemu akurat teraz skoro źródła tej gry są dostępne publicznie chyba odkąd wyszła i jaki jest w tym wyczyn jak w amiga one siedzą standardowe GPU pc'towe nc PCI?
@MOSS-FETT: chyba raczej: czy teraz amigowcy będą się jarać z każdej przekompilowanej gry opensource (dostępnej od bardzo dawna jako kod źródłowy) pod powerpc? xD
Nie wspominając już o tym, że Amiga One to zwykły scam jest.
@MOSS-FETT: to gówno to nie #amiga . Amigi umarły wraz z Commodore i Escom.
troche naciagane