Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Huntley +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
@11262: lubię Jarka, ale wykopki nie są bez racji i faktycznie wytknęły mu hipokryzję, np dziś się
@11262: ja dalej nie kumam jak można zobaczyć książkę, która ma w tytule SPOKOJNIE, potem wejść na pierwszą zapowiedź na youtube, która ma 5 minut i gdzie autor mówi, że na odpowiedź na wszechobecne straszenie napisał książkę dlaczego NIE ma potrzeby się bać...
... i z tego wysnuć wniosek, że zbija pieniądze na straszeniu
Niszczczy się tak ludzi, co słabszych ludzi gasi w zarodku, podcina skrzydła, wiarygodność. Jednocześnie antagonizuje i tag zamiast o ruskich jest rzucaniem się sobie do gardeł.
Kazdego tak niszczą. W zasadzie @moderacja sprawia ze wykop jest pariasem bo nikt tu nigdy sensownego nie stworzy bo wykop nie sprzedaje, społeczność
xd
@LechiaPany: XDDDDDDDDDDDDD B A R T O S I A K "WARTOŚCIOWY" CO TY ĆPIAŁEŚ MIREK
Nie myli się ten co nic nie robi a że Wolski robi bardzo dużo to zdarzyła się wpadka. Wykopowe psy szczekają a karawana jedzie dalej.
Jarek nie przejmuj się tymi zawistnymi frustratami z tagu #przegryw rób swoje. Jesteś jednym z najwartościowszych użytkowników tego vortalu o kupie.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora