Aktywne Wpisy
kukold 0
Rosja walczy na Ukrainie mobikami z kaukazu, czołgami z lat 50. i skromnym lotnictwem pomimo posiadania masy nowoczesnych czołgów T-14, zmodernizowanej armii i drugiego największego lotnictwa po USA. Coś tu nie gra, zupełnie jakby szykowali się do zupełnie innej wojny niż operacja, którą aktualnie prowadzą... Mam nadzieję, że polscy szpiedzy (o ile jacyś zostali po czystkach Macierewicza) śledzą gdzie znajduje się prawdziwe wojsko FR żeby nie było pewnego dnia niespodzianki bo tym
mlooda +3
Clarkson mowil o nim "nudne"
Ale dla mnie po przesiadce z poloneza 115 km robilo wrazenie
#motoryzacja #zalesie
Załatało to troszke złamane serduszko
@HaSSaN: dlaczego oddajecie dobre wozy na zyletki?
@Mamkielbase: jak to wyliczyli?
Komentarz usunięty przez autora
Czy jakos tak
Ja miałem uszkodzony lewy tył na rogu, lampę wymieniłem, resztę olałem więc wizualnie było średnio xD
Osłonę spod silnika usunąłem bo zwisała.
W aucie zawieszenie z tyłu do roboty, przy ostatnich 4 przeglądach słyszałem "podbiję ale niech pan to zrobi bo już trzeba" i tak 4 lata xD
Błąd poduszek świecił się chyba z 6 lat albo lepiej i dopiero jak aku padł całkiem całkiem to się
@Mamkielbase: no tak, Clarkson sie pewnie z Porshe przesiadal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HaSSaN: no to z tego co wymieniłeś, jedyny powód utylizacji tego samochodu to:
- rdza
- podsufitka
Reszta to Twoje zaniedbanie gdyż to była normalna eksploatacja a koszty naprawy (poza zawieszeniem) to zazwyczaj groszowe sprawy.
@HaSSaN: nie do końca. Jak samochód w ocynku to rdza nie wyjdzie o ile nie był bity a wtedy nie masz na to wpływu bo będzie wychodzić jak było robione i warstwa naruszona. Jak ocynku brak no to też walka z wiatrakami.
@HaSSaN: dla mnie samochód bez klimy to
@HaSSaN: to może ja nie będę pisał ile wydałem w ciągu ostatnich dwóch lat bo to co Ty wydałeś należałoby sporo pomnożyć. Kwestia ile planujesz samochodem dalej jeździć ot co. Ja bym pewnie kombinował by go sprzedać jak się jeszcze dało, zawsze to więcej niż na złomie a zawsze się znajdzie
@Mamkielbase: jaki silnik?
Na początku jeździła nim żona bo sama chciała "taki mały" ale jak zaczęła Pandziocha się sypać to się zamieniliśmy. W 2020 zmieniliśmy główny samochód więc sprzedaliśmy Pandę. Dzisiaj żona jeździ Fabią 2019r.
Btw. Żeby śmieszniej było to auto
1) Lanosa wystawiłem na ogłoszenie. Tysiąc telefonów etc. Nasłuchałem się jakie to złe auto jest, jakie zardzewiałe na pewno etc. Rezerwujący, którzy na pewno wezmą go za ustaloną przez telefon kwotę, a potem na miejscu Panie to jeszcze X zł niżej xD Aż się wkurzyłem, umówiłem wszystkich na oglądanie pod domem w sobotę od rana. Przyszedł pierwszy koleś - spuściłem kilka złotych żeby nerwów
Poszedł za dychę z pocałowaniem w rękę. W 2016 kupiłem go za dychę xD
@100mph: wybierz jedno