Aktywne Wpisy
AMBIWALENTNYPSIUR +521
Jak go wypuszczam to sąsiedzi dzwonią na policję ze puma z zoo uciekla
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak byście zareagowali gdybyście mając 35 lat dowiedzieli się, że wasz dziadek nie jest waszym dziadkiem, a wasza matka też nie była świadoma, że jej ojciec nie jest jej ojcem? I ten dziadek was na dodatek wychowywał do 12 roku życia, był kimś wyjątkowo ważnym dla was. Aha i babcia żyje, ale twierdzi że badania DNA to pomyłka. I też was wychowywala xd #drama #rodzina #trudnesprawy
───
Jak byście zareagowali gdybyście mając 35 lat dowiedzieli się, że wasz dziadek nie jest waszym dziadkiem, a wasza matka też nie była świadoma, że jej ojciec nie jest jej ojcem? I ten dziadek was na dodatek wychowywał do 12 roku życia, był kimś wyjątkowo ważnym dla was. Aha i babcia żyje, ale twierdzi że badania DNA to pomyłka. I też was wychowywala xd #drama #rodzina #trudnesprawy
───
Przez takie wpisy zawsze będę gardził wszystkimi blackpillowcami. Ogólnie jestem w stanie zgodzić się z pewnymi kwestiami tutaj poruszonymi. Nadmierne wymagania części kobiet, czy nadmierna desperacja wielu mężczyzn to realne problemy, które powinno się poddać krytyce. Z czym, więc się nie zgadzam? Z tym:
Najpierw krytykujecie kobiety, że mają wymagania z kosmosu, a potem robicie to samo… i to w stosunku do mężczyzn. Lubisz niskie kobiety? Masz zaburzenie. Preferujesz dziewczynę o małym biuście lub gdy nie ma go wcale? To samo. Nie daj boże jak wolisz dziewczyne w krótkich włosach od takiej w długich. Porównanie pociągu do kobiet otyłych i chudych do pedofili i opisanie tego jako zaburzenia zagrażającego całej cywilizacji to już przekroczenie wszystkich granic. Mężczyźnie już nie mogą się podobać kobiety takie jakie chce, bo w najlepszym razie zostanie uznany za degenerata, a w najgorszym razie za kogoś, kto zagraża całej cywilizacji xD
@wqeqwfsafasdfasd zrobił dokładną listę tego, co musi się podobać zdrowemu i heteroseksualnemu mężczyźnie. Jak w jakiejś kwestii odstępujesz od tej normy, to albo nie jesteś zdrowy, albo nie jesteś hetero. Mówiąc krótko znowu narzuca się mężczyźnie co ma lubić i jaki ma być. Drugą kwestią jest stwierdzenie, że mężczyzna musi mieć wysokie libido.
Z blackpillem nie zgadzam się z wielu kwestiach, ale to mnie szczególnie urzekło bo pokazuje hipokryzje tych ludzi. Tyle ode mnie.
#przegryw #blackpill #redpill ##!$%@? #niebieskiepaski #rozowepaski
@Al-3_x: Ponieważ niska kobieta może wpłynąć negatywnie na wzrost Twojego dziecka. Drugą ważną sprawą jest możliwość śmierci podczas porodu (tak, teraz można zrobić cesarkę.), Sam blackpyll mówi o biologicznych preferencjach doboru partnera/partnerki.
Wszystko znajdziesz na incelpedii.
Może, ale nie musi. Mam bardzo niską matkę, ale sam mam prawie 190 cm wzrostu.
Sam zauważyłeś, że z dzisiejszego puntku widzenia to nie jest już problem. Rozumiem tego typu argumentacje 100 lat temu, ale nie dziś.
Mam gdzieś
@Al-3_x: No to dobrze. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Jedynie sporo szumu jest, gdy porusza się kwestie kontrowersyjne, bo zawsze ktoś czuje się z tego powodu poszkodowany/urażony.
@Al-3_x: kobiety w drugą stronę mówią to samo i przybijacie im piątki
Zarówno niscy faceci jak i niskie kobiety nie powinny się rozmnazać
Co za urojenia xD
Mężczyzna nie chce niskiej, bo będzie miał skarlałe dziecko, a kobieta szukającego wysokiego chłopa to #!$%@? i p0lka.