Wpis z mikrobloga

Upadek Polskich mężczyzn

Przez takie wpisy zawsze będę gardził wszystkimi blackpillowcami. Ogólnie jestem w stanie zgodzić się z pewnymi kwestiami tutaj poruszonymi. Nadmierne wymagania części kobiet, czy nadmierna desperacja wielu mężczyzn to realne problemy, które powinno się poddać krytyce. Z czym, więc się nie zgadzam? Z tym:

Skupmy się na tym, co wzbudza pożądanie u zdrowego, heteroseksualnego mężczyzny

Najpierw krytykujecie kobiety, że mają wymagania z kosmosu, a potem robicie to samo… i to w stosunku do mężczyzn. Lubisz niskie kobiety? Masz zaburzenie. Preferujesz dziewczynę o małym biuście lub gdy nie ma go wcale? To samo. Nie daj boże jak wolisz dziewczyne w krótkich włosach od takiej w długich. Porównanie pociągu do kobiet otyłych i chudych do pedofili i opisanie tego jako zaburzenia zagrażającego całej cywilizacji to już przekroczenie wszystkich granic. Mężczyźnie już nie mogą się podobać kobiety takie jakie chce, bo w najlepszym razie zostanie uznany za degenerata, a w najgorszym razie za kogoś, kto zagraża całej cywilizacji xD

@wqeqwfsafasdfasd zrobił dokładną listę tego, co musi się podobać zdrowemu i heteroseksualnemu mężczyźnie. Jak w jakiejś kwestii odstępujesz od tej normy, to albo nie jesteś zdrowy, albo nie jesteś hetero. Mówiąc krótko znowu narzuca się mężczyźnie co ma lubić i jaki ma być. Drugą kwestią jest stwierdzenie, że mężczyzna musi mieć wysokie libido.

Z blackpillem nie zgadzam się z wielu kwestiach, ale to mnie szczególnie urzekło bo pokazuje hipokryzje tych ludzi. Tyle ode mnie.

#przegryw #blackpill #redpill ##!$%@? #niebieskiepaski #rozowepaski
Pobierz
źródło: comment_1666504778On43qvD18qqi5Qr5jY6h3s.jpg
  • 9
Tutaj ci się mówi, że preferowanie niskich dziewczyn to przejaw zaburzeń i degeneracji.

@Al-3_x: Ponieważ niska kobieta może wpłynąć negatywnie na wzrost Twojego dziecka. Drugą ważną sprawą jest możliwość śmierci podczas porodu (tak, teraz można zrobić cesarkę.), Sam blackpyll mówi o biologicznych preferencjach doboru partnera/partnerki.

Wszystko znajdziesz na incelpedii.
@ExitMan:

Ponieważ niska kobieta może wpłynąć negatywnie na wzrost Twojego dziecka

Może, ale nie musi. Mam bardzo niską matkę, ale sam mam prawie 190 cm wzrostu.

Drugą ważną sprawą jest możliwość śmierci podczas porodu (tak, teraz można zrobić cesarkę.)

Sam zauważyłeś, że z dzisiejszego puntku widzenia to nie jest już problem. Rozumiem tego typu argumentacje 100 lat temu, ale nie dziś.

Sam blackpyll mówi o biologicznych preferencjach doboru partnera/partnerki.

Mam gdzieś
Mam gdzieś wasze materialistyczne pojmowanie świata i sprowadzanie wszystkiego do biologii. Nie pozwolę sobie narzucić dyskursu, jaka partnerka jest dla mnie właściwa, a jaka nie.

@Al-3_x: No to dobrze. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Jedynie sporo szumu jest, gdy porusza się kwestie kontrowersyjne, bo zawsze ktoś czuje się z tego powodu poszkodowany/urażony.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ExitMan:

Ponieważ niska kobieta może wpłynąć negatywnie na wzrost Twojego dziecka.

Mężczyzna nie chce niskiej, bo będzie miał skarlałe dziecko, a kobieta szukającego wysokiego chłopa to #!$%@? i p0lka.