Aktywne Wpisy
ZdzislawRotterdam +334
Pamiętajcie ze jak widzimy taki widok to dzwonimy na policję, a jak krzywo jedzie to mówimy ze prawdopodobnie jest pijany i odrazu są na sygnale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000059239
Pobierz
fernir88 +58
To my mężczyżni budujemy ten świat. #p0lka to tylko na stanowisko managerskie by chciała XD A gdyby nie faceci to prawda jest taka, że by sobie palcem do d--y nie trafiły. Ile kobiet buduje domy? Ile wywozi śmieci? I tak dalej...

@Przyjaciel_Rodziny: jak ci granice państwa przypominają cegłę z tynkiem to nie mam pytań xD
https://www.science.org/content/article/africans-carry-surprising-amount-neanderthal-dna
Mają geny, ale nie bezpośrednio tylko przez późniejsze migrację ludzi do Afryki.
"Gość w dom- Bóg w dom."
źródło: comment_1666451036q1nfdzRKiu1mi5GSsPq0NB.jpg
PobierzChyba odróżniasz to, od p-------------a się przez ogrodzenie na nielegalu na krzywy ryj? :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@AdelbertPeel: potwierdzam, byłem tym ukraińskim, czarnoskórym cyganem z Afganistanu.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Też wilki: korzystają z każdej okazji by pokryć lokalne udomowione suczki jednocześnie zagryzając każdego psa który choćby spróbował zbliżyć się do wilczycy. To głównie dlatego krzyżowanie się z udomowionymi psami nie jest zagrożeniem dla wilka jako gatunku xd