Wpis z mikrobloga

Tylko, że ja jestem chrześcijaninem (nie mylić z "polskim katolikiem") i ludzi się nie boję.

@AdelbertPeel: studentka ktorej jakiś zjeb odciął głowę, sharon tate i jej przyjaciele, i dużo innych ludzi zabitych w domach, też zasadniczo się nie bali.

I okazało się że to nie daje magicznych mocy przemieniania złych ludzi na dobrych, szok!
  • Odpowiedz
@Przyjaciel_Rodziny: przecież takie kwestie, jak - ustrój państw, ich barwy plemienne, ich system monetarny, ich granice, to kwestie kompletnie całkowicie umowne od zarania plemion, społeczności, państw

Umowne między społeczeństwami, społecznościami, i wewnątrz nich

Umawiamy się, że ten kawałek papieru jest wart 20 złotych, a ten drugi 200 złotych, same w sobie nie mają żadnej wartości, poza tą umową, są kawałkiem takiego samego papieru,
  • Odpowiedz
Też wilki: korzystają z każdej okazji by pokryć lokalne udomowione suczki jednocześnie zagryzając każdego psa który choćby spróbował zbliżyć się do wilczycy.

@Victus_est_in_vita: To dziwne, że większość watah w Europie ma dosyć silne domieszki genów psów domowych.
  • Odpowiedz
@Przyjaciel_Rodziny: Ci ludzie źle pojmują ludzkość. Właśnie to, że jesteśmy ludźmi i potrafimy się wyrwać z natury sprawia, że jesteśmy w stanie doprowadzić do zaniku granic. Natura jest okrutna, ale dzięki sile ludzkiego umysłu możemy wyrwać się z natury, zabić w sobie zwierzę, być czym więcej niż zbiorem instynktów.
  • Odpowiedz
@GryzeKisiel: chyba mylisz naturalny od występującego w naturze, homoseksualizm to zwyrodnienie czasem pojawiające się w naturze jak rak czy inne zaburzenia.
  • Odpowiedz
@obk: raczej takie samo jak zielone oczy czy leworęczność xD Nie wiem dlaczego ludzi bolą homoseksualiści. No są i tyle, co w tym złego? Przecież się tym nie zarazisz xD
  • Odpowiedz
a teraz umówmy się, że różnic tych nie ma. Zróbmy jedno wielkie państwo i poczekajmy jak to się ułoży. :)

@Przyjaciel_Rodziny: 80 lat temu kilka krajów umówiło się, że granica terenu jaki będzie zajmować społeczność ludzi zwana Polakami, będzie przebiegać inaczej, niż przebiegała 6 lat wcześniej
Bez pytania tej społeczności o zgodę

która z tych umownych granic jest
  • Odpowiedz