Aktywne Wpisy

niebadzogrem +276
Nie ogarniam hejtu na tuje :D Chce się odgrodzić od sasiada i nie chce wydać milionów + nie chce o to dbać.
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska

euklides +180
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,

#bekazlewactwa #lewackalogika
źródło: comment_1666434226oP63FuVg2BoHBF5q2fZ0ae.jpg
Pobierz@AdelbertPeel: studentka ktorej jakiś zjeb odciął głowę, sharon tate i jej przyjaciele, i dużo innych ludzi zabitych w domach, też zasadniczo się nie bali.
I okazało się że to nie daje magicznych mocy przemieniania złych ludzi na dobrych, szok!
@johny-kalesonny:
dziękuję i polecam się na przyszłość
Umowne między społeczeństwami, społecznościami, i wewnątrz nich
Umawiamy się, że ten kawałek papieru jest wart 20 złotych, a ten drugi 200 złotych, same w sobie nie mają żadnej wartości, poza tą umową, są kawałkiem takiego samego papieru,
@Victus_est_in_vita: To dziwne, że większość watah w Europie ma dosyć silne domieszki genów psów domowych.
@peszmerd: to daj adres, mam nadzieję, że fajna chata.
Komentarz usunięty przez moderatora
w sumie bigbrainsojak.jpg tu pasuje
no beka
@Przyjaciel_Rodziny: 80 lat temu kilka krajów umówiło się, że granica terenu jaki będzie zajmować społeczność ludzi zwana Polakami, będzie przebiegać inaczej, niż przebiegała 6 lat wcześniej
Bez pytania tej społeczności o zgodę
która z tych umownych granic jest