Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +197
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

lukaszilol +41
Wracają lata 90 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
źródło: WhatsApp Image 2025-05-27 at 13.08.44
Pobierz

#bekazlewactwa #lewackalogika
źródło: comment_1666434226oP63FuVg2BoHBF5q2fZ0ae.jpg
PobierzTylko, że ja jestem chrześcijaninem (nie mylić z "polskim katolikiem") i ludzi się nie boję.
@captyn: terytorialność jest w pełni naturalna w każdym tego słowa znaczeniu.
Nie będzie, gdy już oderwiemy się od natury i stworzymy symulację, gdzie każdy będzie miał swój wirtualny teren.
Wtedy też będzie można zrobić działający komunizm, bo każdy będzie mógł sobie kodami wygenerować dowolne ilości dowolnych zasobów ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: comment_166644466074EmZsfrsvd5ETl5KTdhIq.jpg
Pobierz@tygry: no tak. Dzieci się będą bawić w gierki, a ktoś będzie w realnym świecie dalej kasą obracał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@extraordinary_seaman: Zrobił piwot na czerwoną watahę, ale spadł z drabiny eskalacyjnej.