Aktywne Wpisy

masternodeBTC +474
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

Naza_Dzikowski +57
Jakie rzeczy wydawały wam się w dzieciństwie luksusowe a teraz są zwykle? Ja zacznę ( 34 lata ) - Chipsy Pringles i lody Magnum

Całe życie piłem zwykła czarną.
Jaki ekspres możecie polecić stacjonarnie np w Media expert do 2500 zł?
#kawa
Także nie ma znaczenia cena.
One mają też ceramiczne młynki do kawy, szybko się nagrzewają, a jak chcesz z mlekiem to latte go jest najlepszym systemem jaki znajdziesz.
Filtr wody to Ok 50 zł (ale to dotyczy wszystkich takich ekspresów automatycznych).
No i im
@Zefir_Zdobywca: xD porąbało mi się jak jest po polsku roasted :D
źródło: comment_1666424492azsYoZAvFIpWgiz3k3p5qU.jpg
PobierzNatomiast ja kupiłem wysyłkowo i polecam taki właśnie zakup, bo można wyhaczyć fajną promocję. Na pepperze popatrz.
Teraz ma już zrobione na pewno ponad 1,5 kaw (musiałbym zerknąć w statystyki), a ja jestem bardzo zadowolony z wyboru.
U nas w domu najczęściej wykorzystywany jest do kaw mlecznych.
Dodatkowo, blok zaparzający jest do wyciągnięcia i można go umyć zwykłym detergentem, co sprawia, że dłużej będzie pracował bez awarii. Mam 3 lata i polecam go zawsze
Komentarz usunięty przez autora
Najważniejsza i tak jest kawa, później równe mielenie bez przepalania ziaren (dobre i tanie są ręczne i żarnowe) a na końcu sam ekspress.
Mając młynek możesz też próbować innych stylów zaparzania jak dipy czy kawiarka.