Niby 50 ruchów mi to zajęło, ale w tym czasie zawarłem z nim pokój 2 razy (bo naprawdę dobre oferty miast mi złożył w zamian) i podbiłem jego 4 zaprzyjaźnione miasta-państwa ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@assault: oczywiście, że się da, pierwsze gry okażą się trudne, bo ja np musiałem zmienić styl gry (na niższych poziomach nie robiłem praktycznie wojska aż do muszkieterów) a na 7 kompy są bardzo agresywne. Po prostu, trzeba porobić trochę wojska i się bronić, potem można spokojnie wygrać (ja ZAWSZE gram na Pangea na dominacje). A satysfakcja i opór dużo większe niż na niższych poziomach.
@Krolowiec: Ja zrobiłem tak samo i powiem ci, że wersja torrentowa to jest 1.0 czyli bez żadnyh updateów. Jak kupiłem grę to była już naprawdę dobrze ulepszona; dodane wiele nowych funkcji. A z dodatkami to już w ogóle jest bajer ( ͡°͜ʖ͡°) Tylko uważaj! Ta gra może ci zabrać cały wolny czas...
Niby 50 ruchów mi to zajęło, ale w tym czasie zawarłem z nim pokój 2 razy (bo naprawdę dobre oferty miast mi złożył w zamian) i podbiłem jego 4 zaprzyjaźnione miasta-państwa ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#gry #civilization5
źródło: comment_hupNQiTipcOwKANVYTTzUXQeTgZxtpMN.jpg
PobierzSugerowanie, że i3 to wysokiej klasy procesor :P
@assault: Pochwal się który poziom trudności miszczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Easy to zdecydowanie zbyt słabe
@jombsik: tam się w ogóle da przetrwać pierwsze 20 rund ? :D
Oczywiście, nie wygrywam też każdej gry.
I naprawdę godzisz się na to zamiast po ludzku wyłączyć ten rodzaj wygranej? Przecież to najbardziej z-----y aspekt tej gry.
@assault: I tylko "według gry" :P
To proste. Bo jest lamerska. Nic bardziej prostszego :-)
@assault: Jakoś mi to nie przeszkadza xD