Wpis z mikrobloga

jahaha
moja była znalazła chłopaka a ten mi sie żalił na nią po czasie w prywatnych wiadomościach na FB, a teraz wysłał mi jej nudesy xD nie wiem co chciał na tym ugrać, myślał może że zrobi mi na złość xDDD Ona jak sie dowie o tym to pewnie nieźle sie w----i z tego co ją znam. Jak to teraz wykorzystać żeby zrobić niezłego gnoju? Nie działam pochopnie choć przyznam że chciałem zadziałać odruchowo. Chce zapytać was o pomysły jak zrobić dobry gnój. W sumie moge potem zrelacjonować co sie dalej stało. Dajcie pomysły.
#kiciochpyta #przegryw #zwiazki
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AndryFrys: twoja pozycja nie jest wiele lepsza emocjonując się faktem zdjęć gołej baby na portalu dla papieży i gości chcących wyruchac robota sklepowego. Serio lepiej odpuścić.
  • Odpowiedz
@AndryFrys: Wyślij jej te nudesy i powiedz że od kogoś dostałeś ale mów że to nie od niego, tylko od kogoś innego. Dzięki temu ona będzie na niego w-------a myśląc, że wysłał wielu innym osobom xD
  • Odpowiedz
@AndryFrys: A teraz usiadz i zastanow sie chwile:

-Co jesli ten typ wstawi jej fotki gdzies publicznie i powie ze to Ty?

-Znajda u Ciebie te fotki i bedziesz musial odpowiadac na pytania. Sporo
  • Odpowiedz
@AndryFrys: A jesteś pewien że to ona na tych zdjęciach? (nie wiem jakie kadry) Żeby się nie okazało że robią sobie z Ciebie debila, a ty łyknąłeś zdjęcia ruskich szonów z neta i patrzą co zrobisz (nie wiem po c--j, no ale)
  • Odpowiedz
@AndryFrys nic się tu nie klei, co z tego że laska cię źle potraktowała skoro jak to ująłeś "tylko ja ruchales", czemu niby mścisz się teraz a nie wysłałeś jej wczesniej screenow z rozmów w których ten typ co się na nią żalił skoro chcesz narobić gnoju.
W ogóle niby po co jakiś typ miałby się żalić byłemu swojej obecnej dziewczyny ocb XD

C-----a zarzutka 1/10.
  • Odpowiedz