Aktywne Wpisy

szcz33pan +1617
Przedwczoraj RPP pozostawiłą stopy na niezmienionym poziomie - 5,25%, ale ekonomiści jednogłośnie mówią, że cykl obniżek stóp procentowych trwa.FRA PLN6x12 po ostatnim posiedzeniu lekko drgnął z 4,09 do 4,2 Rynek długu spodziewa się obniżki o 100 punktów bazowych stopy procentowej w ciągu roku. Pan Glapiński na wczorajszej konferencji wspomniał, że czeka na ważne odczyty, więc nie przedłużając - jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba
źródło: indeks_kebaba_2025_06
Pobierz
let_it_be +104
Wspaniała akcja polskiej policji xD koleś kradnie auto a ci nie wiedzą co z nim zrobić. Po podpowiedzi reżysera wyciągają b--ń i krzyczą "stój, bo strzelam". Delikwent nic sobie z tego nie robi, pałkarze pikaczu fejs, strzelają po oponach. Jedna kula trafia w policjanta stojącego po drugiej stronie auta. ¯\(ツ)/¯
#policja #polska
#policja #polska

źródło: comment_16661689729AQHyJmx7E3o8Jmzp2E0Hs.jpg
PobierzCzy w podstawówce nie uczą już nawet czytania ze zrozumieniem?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@mutencath: on nie odrzucił białych, grubych kobiet tylko wskazał że szuka konkretnie murzynki, szczupłej i zaszufladkowałem go jako faceta śliniącego się do takiej osoby bo inaczej nie umie poznać takiej kobiety i realizować swoich marzeń. Więc jeśli ma mieć to odniesienie do jego chrześniaka to albo mam z tego wywnioskować że ma dobrze lub źle z powodu tego że nie jest postrzegany jako wartościowy towar
- z dogadywaniem się konkretnie na jakieś ustalenia
- zawsze zużywają OGROM wody (długie kąpiele w wannie vs szybki prysznic u chłopaków)
- nic nie potrafią zrobić w mieszkaniu (studentki nie potrafią sobie poradzić jeśli np. roleta spadnie, nie potrafią wymienić żarówki jak się przepali, nie potrafią
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1666188870SZzyBSHhC94iqbq6QAK35i.jpg
Pobierz@ziuaxa: Fantazje seksualne zapewne.
źródło: comment_1666191626EE04SGZu5e8b4sUkowmKiA.jpg
Pobierz@Rad-X
@aloucie
Niesamowite jest to, ze na wykopoe znajda sie ludzie ktorzy nie potrafia przeczytac pare krotkich zdan a juz komentuja i daja swoje mongolskie teorie.
@ziuaxa Dzielimy ludzi z wybajmu ktorzy narzekaja mocno i ludzie ktorzy zarabiaja duze pieniadze. Sam mam znajomego ktory odziedziczyl pare mieszkan i wynajmuje. To mozna od razu zobaczyc kto jakim jest czlowiekiem po wygladzie, slownictwie i pisaniu. Powiedzial kiedys, ze najgorsze