Aktywne Wpisy
xfin +29
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
wfyokyga +42
Dzień dobry
Powiedzcie mi prosze bo ja serio nie rozumiem: co z tego? Co nawet jesli jest gejem? Co jesli jest transem? Co to zmienia, w jaki sposob go dyskredytuje?
Serio pytam, bo zastanawiam sie, czy jak ktos jest homo, albo nie wiem lubi rozowe pluszaki, a moze smakuje mu lukrecja - to jak rozumiem jest jakis zbior regul 'zakazanych' po ktorych mozna kogos uznac za 'nie-czlowieka', zdehumanizowac? Gdzie znajde ten zbior, kto o nim decyduje?
Bardzo chce poznac tok myslenia takich osob, przekonanych ze moga decydowac o zyciu innych, bo im sie cos wydaje.
#pytanie #ukraina #wojna #zelenski #wtf
xD mnie to smieszy, ludzie strasznie nie maja dystansu do siebie. Wieczny kij w dupie
@Nie-mam: ani razu nie ugryzl mnie aligator. Aligatory nie istnieja.
@Nie-mam: Ja wczoraj odpisywałem tutaj takiemu, co był oburzony w tym temacie. Na FB pod każdym chyba postem o Ukrainie można to znaleźć. xD
@Nie-mam: Masz pierwszy lepszy komentarz, na który wczoraj odpisywałem, a moderacja usunęła, bo był pełen wysrywów.
@marcooo80: To z tego że kacapia od lat prowadziła narrację że geje są słabi i niemęscy. Sytuacja gdy przez lata śmiejesz się z kogoś jaki to nie jest słaby po czym on spuszcza ci sromotny w------l to ostra kompromitacja. Dlatego tak bardzo
@Nie-mam: nie zesraj sie platku sniegu xD
No i nie uwierzysz jaka opcja polityczna z tego powodu podniosła największą wrzawę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KaloszSzatana: No ale to przecież jeszcze gorzej dla tej narracji. Nie dość że zgarniają w------l od słabych, to także od geja.
"ale mnie wku*wiają ci Polacy, są gorsi niż pedały" ( ͡° ͜ʖ ͡°)