Wpis z mikrobloga

@horrendous: na to czy masz dobrą drogę pod domem, od jazdy po polskich drogach wypadają plomby i mózg uszami wychodzi. Ogólnie to bardzo fajny samochód i silnik. Elektryczny ręczny lubi się zepsuć.
@PiotrFr: no ja widziałem tylko sztuki z elektrycznym, taki tradycyjny z linką to tylko słyszałem że może istnieje. Ma wajchę która z daleka wygląda normalnie ale zamiast linki jest sterowanie silniczkiem.
@mjr_bien:

no ja widziałem tylko sztuki z elektrycznym, taki tradycyjny z linką to tylko słyszałem że może istnieje

Mylisz samochody ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@horrendous: to tanio. Chyba. Ja swoją (2.4) oddałem teściowi niedawno z większym przelotem i żyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@papaj_21_37: No trochę boję się tej marki, ale akurat mam jedynie taką możliwość.

@horrendous: #!$%@?. 159 to bardzo udany model alfy. Dodatkowo 1.9JTD to świetny silnik. W 16v jednostkach obowiązkowo wyrzuć klapy wirowe z kolektora, jeśli poprzedni właściciel jeszcze tego nie zrobił. Mam ten silnik i przejechałem nim ponad 100tys km, wiec jakbyś potrzebował jakichś informacji, to śmiało.
@plugNplay: U mnie na firmie robiliśmy pare aut to używaliśmy Boll do konserwacji jakiś zwykły i do profili zamkniętych i trzyma się to. Czy polecasz coś innego. Bo jak kupie to pierwsze co zrobie to wezme sie za podwozie.Tam ma coś problemy z paleniem czasem, ale to musze pod kompa podpiąć zobaczyć czy to wrtyski czy rozrusznik.