Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@showoff efekty wieloletniego wmawiania nam, że polki są najładniejszymi kobietami. Wieczne upokarzanie niemek, czeszek, czy teraz z zazdrości ukrainek. Dalismy sami sie omamic i pozwolilismy na to by obrosly w piorka.
  • Odpowiedz
@showoff: efekt ewolucji, facet z daleka to inna mieszanka genów, więc niby lepiej. Będąc w Chinach miałem rwanie, a jestem grubawy, nie napakowany, taki IT nerd, ale z EU inny wygląd. Chociaż co one widzą z pakolach i bangladeszu to nie wiem, może smród im imponuje.
  • Odpowiedz
@showoff: No, ale ma sporo w tym racji. Polacy nie dbają o siebie i często są otyli, z piwnym brzuchem i przez to przepoceni. I tak polak w wieku 30 lat, wygląda jakby miał 40.
  • Odpowiedz
@showoff: dla polaków za granicą to nawet drzewa bardziej zielone i woda bardziej mokra :>) dodać do tego te stare, wiecznie narzekające i jęczące sfrustrowane próchna to nic dziwnego, że tak sprawa wygląda.
  • Odpowiedz
@showoff: przykro się to czyta

Nie jestem w Polsce od 6 lat, ale jak byłem jeszcze w Polsce to już laski były wybredne, ale nie do tego stopnia.

Pytanie nasuwa mi się takie: czy to polscy faceci się zaniedbują z roku na rok co raz bardziej czy to polskim laskom ego tak
  • Odpowiedz
@showoff: Wszyscy Polacy wygladaja gorzej w porownaniu do bardziej rozwinietych krajow. Czy to wina pogody, historii nie wiem, ale nie sa to geny. Czesto w UK lapie sie na tym ze widze jakas atrakcyjna kobiete z daleka i jak podchodzi blizej to sie okazuje ze jest 40-50 i nie jest tak atrakcyjna. Wynika to chyba z jakiejs energi zyciowej, chodu i godnych warunkow. Kobiety w polsce po 40 sa czesto
  • Odpowiedz
@showoff: w sumie to co takiego dziwnego w tym co pisze? Podejście kobiet ze wszystkich krajów. Nie ich typ w swoim kraju to ogromna większość, ich typ ma duże ego. Cudzoziemcy się wszystkim kobietom podobają.
  • Odpowiedz