Wpis z mikrobloga

@Strelau: I teraz niech ktos mi powie, ze ich dzialalnosc (braun i spolka) to nie jest sabotowanie polskiego spoleczenstwa.
Najpierw szczepionki, potem narzucanie polakow na ukraincow a teraz jeszcze namawianie do trucia sie jodkiem.
Tym powinna zajac sie prokuratura.
  • Odpowiedz
@BayzedMan:
To co robi Konfederacja, to nie jest sabotowanie polskiego społeczeństwa "per-se", jest to sabotowanie wysiłku wojennego, a przez to sabotowanie polskiego społeczeństwa. Jeżeli Rosja wygra, albo uzyska korzystne warunki, będzie to porażka dla Polski. Ukraina powinna uzyskać wszelkie wymagane wsparcie.
  • Odpowiedz
nauczyciele dla Wolności

@Strelau: Może ktoś wyjaśnić o jaka wolność chodzi? Konfiarze kojarzą się przecież równoznacznie z zamordyzmem i uwielbieniem dla putinowskiego reżimu.
  • Odpowiedz
@NoJakNieJakTak: @Kryspin013: Często ludzie mylą zwykły komplement ze spermiarstwem. Jeszcze 10 lat temu nie było czegoś takiego jak "spermiarz" - przynajmniej ja nie spotkałem sie z takim pojęciem. Dopiero na wykopie sie z tym zapoznałem.

Jeśli powiem dziewczynie, która znam że; ma ładne oczy, włosy, głos itp, to nie jest to spermiarsto, ale komplement.

Zwykłe powiedzenie, że jakaś mamuśka ma dobre dojce nie jest żadnym spermiarstwem.

Ogarnijcie sie
  • Odpowiedz
Weź się już nie ośmieszaj bardziej. Jesteś zwykłym oblechem.

@Kryspin013: Ty chyba nie myślisz, że " ma dobre dojce" to komplement, nie? Nie musze ci tego tłumaczyć? xD

Z tobą ciężko sie rozmawia i trzeba ci wszystko dokładnie
  • Odpowiedz