Aktywne Wpisy
#zwiazki #redpill #blackpill #tinder #seks #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #badoo
Po ponad miesiącu używania #tinder stwierdzam, że zaorali ją nawet dla chad-lite xDDD. Bez bulenia kasy nic nie da sie ugrać. Jestem 7/10 i 188cm wzrostu, siłownia, barbery, praca w IT i tak dalej.
Słuchajcie, wcześniej miałem tindera 3 lata temu. Zero problemów z zaliczaniem loszek chociaż nawet jak jest sie 7/10 to i tak sporo #!$%@? miałem, jakies krzywe akcje. Wracając. Zazwyczaj robiłem tak, że zakładałem konto i wpadało raz 200, raz 400, raz 300 par w miesiąc, po 2-3 tygodniach zaczynały wpadać już tylko 1-2 pary dziennie, mimo że dbałem o to by co jakiś czas zmieniać opis/zdjęcia, przesuwać ok 50% w prawo 50% w lewo żeby mieć wysoki ELO score to i tak zasięgi były ucinane. Ale był jeden prosty trick. Wystarczyło skasowac konto i założyć je za 3-4 dni i znowu był boost początkującego, który dawał te 200-400 par w miesiąc.
Robiłem
Po ponad miesiącu używania #tinder stwierdzam, że zaorali ją nawet dla chad-lite xDDD. Bez bulenia kasy nic nie da sie ugrać. Jestem 7/10 i 188cm wzrostu, siłownia, barbery, praca w IT i tak dalej.
Słuchajcie, wcześniej miałem tindera 3 lata temu. Zero problemów z zaliczaniem loszek chociaż nawet jak jest sie 7/10 to i tak sporo #!$%@? miałem, jakies krzywe akcje. Wracając. Zazwyczaj robiłem tak, że zakładałem konto i wpadało raz 200, raz 400, raz 300 par w miesiąc, po 2-3 tygodniach zaczynały wpadać już tylko 1-2 pary dziennie, mimo że dbałem o to by co jakiś czas zmieniać opis/zdjęcia, przesuwać ok 50% w prawo 50% w lewo żeby mieć wysoki ELO score to i tak zasięgi były ucinane. Ale był jeden prosty trick. Wystarczyło skasowac konto i założyć je za 3-4 dni i znowu był boost początkującego, który dawał te 200-400 par w miesiąc.
Robiłem
#praca #pracait #programista15k #pracbaza
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
#konfederacja #braun #bekazszurow
Najpierw szczepionki, potem narzucanie polakow na ukraincow a teraz jeszcze namawianie do trucia sie jodkiem.
Tym powinna zajac sie prokuratura.
To co robi Konfederacja, to nie jest sabotowanie polskiego społeczeństwa "per-se", jest to sabotowanie wysiłku wojennego, a przez to sabotowanie polskiego społeczeństwa. Jeżeli Rosja wygra, albo uzyska korzystne warunki, będzie to porażka dla Polski. Ukraina powinna uzyskać wszelkie wymagane wsparcie.
@Mr_3nKi_:
@Mr_3nKi_: po tobie się spiermiarstwa nie spodziewałem, wstyd (╯︵╰,)
@NoJakNieJakTak: po nierozgarniętej konserwie się nie spodziewałeś spermiarstwa? Lel
@Strelau: Może ktoś wyjaśnić o jaka wolność chodzi? Konfiarze kojarzą się przecież równoznacznie z zamordyzmem i uwielbieniem dla putinowskiego reżimu.
@BayzedMan: to ich zglos? ¯_(ツ)_/¯
@NoJakNieJakTak: Eee, jakie spermiarstwo? Gdybym napisał to pod jej postem, ale w bardziej subtelny sposób, to tak - mógłbyś mnie
Jeśli powiem dziewczynie, która znam że; ma ładne oczy, włosy, głos itp, to nie jest to spermiarsto, ale komplement.
Zwykłe powiedzenie, że jakaś mamuśka ma dobre dojce nie jest żadnym spermiarstwem.
Ogarnijcie sie
@Mr_3nKi_: Weź się już nie ośmieszaj bardziej. Jesteś zwykłym oblechem.
@Kryspin013: Ty chyba nie myślisz, że " ma dobre dojce" to komplement, nie? Nie musze ci tego tłumaczyć? xD
Z tobą ciężko sie rozmawia i trzeba ci wszystko dokładnie
Ej @NoJakNieJakTak: ty pisałeś, że to jest ten bardziej ogarnięty, tak?
@Mr_3nKi_: kiedyś przejdzie na jasną strone mocy (。◕‿‿◕。)