Wpis z mikrobloga

tą z lewej trudno w pl spotkać .. ¯_(ツ)

@Kumpel19: Bo w Polsce dalej jest pełno ludzi dostających spazmów na widok kolorowych włosów, tatuaży czy ubrań z poza "heterosexual (wo)men's fashion" ¯\(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Bo w Polsce dalej jest pełno ludzi dostających spazmów na widok kolorowych włosów, tatuaży czy ubrań z poza "heterosexual (wo)men's fashion" ¯_(ツ)_/¯

@L3gion:
W Polsce kobietom się wybacza dosłownie wszystko, łącznie z systemowym #!$%@? facetów na emeryturze, a ty mówisz, że są prześladowane za ubiór xD. Ale urojenia.
  • Odpowiedz
Bo w Polsce dalej jest pełno ludzi dostających spazmów na widok kolorowych włosów, tatuaży czy ubrań z poza "heterosexual (wo)men's fashion" ¯_(ツ)_/¯

@L3gion: niezle urojenia xD
  • Odpowiedz
l spotkać .. ¯_(ツ)_/¯

@Kumpel19: ciężko? XD
Idź do miasta wojewódzkiego do największej galerii handlowej. np w weekend, albo w tygodniu w godzinach szkoły.

Ja to jak pójdę do takiego CH to zawsze mam bekę ze tylko tam idzie ich spotkać :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Bo w Polsce dalej jest pełno ludzi dostających spazmów na widok kolorowych włosów, tatuaży czy ubrań z poza "heterosexual (wo)men's fashion" ¯(ツ)

@L3gion: niezle urojenia xD

@januszdoe: weź przejdź się w takim ubraniu gdzieś po Polsce powiatowej, pewnie szczególnie na wschodzie, to zobaczymy ile minie czasu zanim dostaniesz lepę od jakiegoś sebixa xD
  • Odpowiedz
@drim: sporo tego lata w wawie i we Wrocławiu.
Jak się przeprowadziłem do wrocka, to pierwszego dnia miałem :"wtf, gdzie ja jestem", tyle tego było w galerii z tęczowymi flagami.
Całe "szczęście" okazało się że to był zlot, czy tam jakaś parada lgbt.
  • Odpowiedz