Aktywne Wpisy
Mój pierwszy chleb na zakwasie, pewne niedociągnięcia są, ale jestem cholernie dumny. Ale się szykuje niedzielne śniadanko na bogato! #milejniedzieli
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
AlexBrown +5
Nie wiem dlaczego, ale drażni mnie, gdy ludzie na siłowni mają słuchawki w uszach albo na uszach. Nie moja to sprawa, nie krzywdzi mnie to, ale mimo wszystko czuję irytację na taki widok.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
@Kumpel19: Bo w Polsce dalej jest pełno ludzi dostających spazmów na widok kolorowych włosów, tatuaży czy ubrań z poza "heterosexual (wo)men's fashion" ¯\(ツ)_/¯
@L3gion:
W Polsce kobietom się wybacza dosłownie wszystko, łącznie z systemowym #!$%@? facetów na emeryturze, a ty mówisz, że są prześladowane za ubiór xD. Ale urojenia.
@L3gion: niezle urojenia xD
@Kumpel19: ciężko? XD
Idź do miasta wojewódzkiego do największej galerii handlowej. np w weekend, albo w tygodniu w godzinach szkoły.
Ja to jak pójdę do takiego CH to zawsze mam bekę ze tylko tam idzie ich spotkać :D
@januszdoe: weź przejdź się w takim ubraniu gdzieś po Polsce powiatowej, pewnie szczególnie na wschodzie, to zobaczymy ile minie czasu zanim dostaniesz lepę od jakiegoś sebixa xD
Jak się przeprowadziłem do wrocka, to pierwszego dnia miałem :"wtf, gdzie ja jestem", tyle tego było w galerii z tęczowymi flagami.
Całe "szczęście" okazało się że to był zlot, czy tam jakaś parada lgbt.