Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +11
Jak mnie madgi w pracy wkurzają.
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
o__0 +138
Bo chyba daje sie z takiej okazji prezenty, no nie?
tylko w miare ekonomicznie
#pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
Praktycznie, prawie każda baba to lubi, nieważne jak urządzili to będzie pasować
A szwagrowi to nie wiem, nie znam się na facetach
Jakies za0achy konkretne polecasz? nie chce kuoic jakiegos gówna
Można dać jeden prezent na ich oboje ale nie każdy facet lubi świeczki i pachnące patyczki
Choć są i tacy co lubią. To już kwestia szwagra
A tak serio to może jakiś fajny, ostry nóż kuchenny ( w razie wojny też się przyda), latarka (bo prądu ma zimą czasem brakować), termofor (bo ma być też zimno ponoć, a wodę do termoforu można na ognisku zagrzać)
@essos: pytaj siostrę co by chcieli drobnego. A jak w żadnym wypadku nie chcesz to noży nigdy za wiele (jakiś porządny albo mistrzostwo świata, którego ludzie nie doceniają dopóki nie mają - pikutek), czołówka w domu też się przyda, nie tylko turystycznie (jak cokolwiek naprawiasz albo wywali prąd po prostu). A jak lubią kwiatki to las w słoiku jest wygodny, bo nie trzeba się
https://allegro.pl/oferta/dzbanek-karafka-do-wody-soku-wina-simax-indis-1-1l-10042557347
@moll: hmm, nie wiem, jakos srednio mi to wygląda na prezent
Poza tym nie musisz kupować najtańszego gówna. Są też ładniejsze i trochę lepszej jakości