Wpis z mikrobloga

@essos: Siostrze jakieś ładnie zapakowane świeczki albo inne zapaszki do domu
Praktycznie, prawie każda baba to lubi, nieważne jak urządzili to będzie pasować

A szwagrowi to nie wiem, nie znam się na facetach
  • Odpowiedz
@essos: to wszystko jedno i na tym polega piękno tego pomysłu. Przejdź się po sklepach i zobacz zawsze są już gotowe zestawy.
Można dać jeden prezent na ich oboje ale nie każdy facet lubi świeczki i pachnące patyczki
Choć są i tacy co lubią. To już kwestia szwagra
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@essos: a ja bym się nie ucieszyła z żadnej świeczki, to już tak serio bym wolała ściągaczkę z viledy do okien albo mopa xD

A tak serio to może jakiś fajny, ostry nóż kuchenny ( w razie wojny też się przyda), latarka (bo prądu ma zimą czasem brakować), termofor (bo ma być też zimno ponoć, a wodę do termoforu można na ognisku zagrzać)
  • Odpowiedz
@kateringsniadaniowoobiadowy: linii najmniejszego oporu...

@essos: pytaj siostrę co by chcieli drobnego. A jak w żadnym wypadku nie chcesz to noży nigdy za wiele (jakiś porządny albo mistrzostwo świata, którego ludzie nie doceniają dopóki nie mają - pikutek), czołówka w domu też się przyda, nie tylko turystycznie (jak cokolwiek naprawiasz albo wywali prąd po prostu). A jak lubią kwiatki to las w słoiku jest wygodny, bo nie trzeba się
  • Odpowiedz
@essos: z takich co się zawsze przydają, a nikt nie pamięta to ściereczki kuchenne i pojemniki do przechowywania żarcia. Wychodzi ekonomicznie i nie znam osoby, której się to nie przydało
  • Odpowiedz
z takich co się zawsze przydają, a nikt nie pamięta to ściereczki kuchenne i pojemniki do przechowywania żarcia.

@moll: hmm, nie wiem, jakos srednio mi to wygląda na prezent
  • Odpowiedz
@essos: jak wrzucisz w torebkę prezentową wygląda lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poza tym nie musisz kupować najtańszego gówna. Są też ładniejsze i trochę lepszej jakości
  • Odpowiedz