Aktywne Wpisy

Gmeras +327

Teuvo +99
mam koszulkę zwykłą bawełnianą 4F ale kilkuletnią taką z czasów gdy ta marka nie była kompletnym szajsem i ta koszulka po kilku latach wygląda lepiej niż nowe koszulki 4F po dosłownie dwóch tygodniach, nie wiem jak można było tak zrujnować taką dobrą markę

źródło: comment_16657556584dZ7S3mP0C31S8O1solAO7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Gurciak: Znaczy... Zdziwiony? Całe pokolenia wychowano w narracji o ich bohaterstwie, mają zmienić w pół roku nawbijane do głów frazy i historie, bo somsiady mówią inaczej? Zmiana narracji o banderze to lata, a Chmielnicki? Ja w tym nie widzę nic złego. Równie dobrze ruski mogą się wściekać na nas za Piłsudzkiego (bo rusofob), albo sami Ukraińcy za naszego Wiśniowieckiego (dziś go wielbimy z Ogniem i Mieczem, ale historycy od
A Jan Paweł Drugi ( ͡º ͜ʖ͡º)
@tenbydlak: ok zmiana narracji to lata, ale pod warunkiem że te zmiany powoli następują, ja nic o takich zmianach nie wiem.
No co za przypadek.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A to że wyniki badania Ci się nie podobają i tworzysz wokół tego teorie spiskowe to już osobna kwestia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gurciak: no, brzmi na równi z takimi zbrodniami jak degermanizacja Wielkopolski czy derusyfikacja Mazowsza ( ͡° ͜ʖ ͡°)