Wpis z mikrobloga

#inktober 13/31
Are we of the same kind?
Hasła: kurki, kind
Powrót do dzieciństwa. Jak zobaczyłem te pastele w sklepie nie mogłem powiedzieć nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dorosłość polega właśnie na tym, że można sobie kupować różne rzeczy tylko dla przyjemności. A ostatni raz takie pastele miałem w rękach ponad 10 lat temu. Praca nieszczególnie wybitna, ale świetnie się bawiłem przy jej wykonywaniu, a to jest najważniejsze. Pastelami też bardzo przyjemnie mi się pracuje, chociaż muszę jeszcze trochę poćwiczyć. Może nie na tym papierze akurat. Nie wiem czy wspominałem, ale szkicownik na inktober uszyłem sam z papieru do akwareli, gdyż to właśnie z nich planowałem korzystać, a wyszło tak, że większość rysuję kredkami bo przestałem lubić akwarele xD Życie.
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #rysunek #rysowanie #pastele
mariaerimos - #inktober 13/31
Are we of the same kind?
Hasła: kurki, kind
Powrót do d...

źródło: comment_1665750071D1eQBuhLFIEReBYJ4yHloj.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mariaerimos: Ja mam tylko wątpliwość, czy INK w inktoberze nie wymusza używania tuszu jako głównego narzędzia prac. Niestety moja wiedza odnośnie inktobera ogranicza się do tego, że mam zapisany w zakładkach obrazek z tematami - niczego więcej nie doczytywałem i nikt niczego więcej nie wyjaśniał.

Co do pasteli - "pastele suche" i "pastele mokre" to standardowe wyposażenie plecaka każdego dzieciaka chodzącego do podstawówki. Także moje chłopaki mają gdzieś po szafkach
  • Odpowiedz
@smiech2: Tak, oryginalnie to było wyzwanie z tuszem z tego co mi wiadomo. Ale teraz coraz częściej widzę prace wykonane właściwie wszystkim, więc stwierdziłem czemuby się ograniczać. Plus w tuszu się jeszcze tak pewnie nie czuję. Może za rok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Suchych nie lubię, jakoś mi w ogóle nie podpasowały. Ale bazgranie takimi miękkimi olejnymi to sama przyjemność.
  • Odpowiedz