Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1003
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Najbardziej w---------a mnie rzecz w Macbookach to strzałki.
No ja nie wiem po co komu taki szeroki prawy Shift zamiast zrobić 4 pelnowymiarowe strzalki których używa się non stop.
Nie ma opcji żebym za 1szym razem trafil górę albo dół. Zawsze trzeba poprawiwać.
Wrrrrrr
źródło: comment_1665739898mLTS1cL4DX8wKz5m6PFpu5.jpg
PobierzA kto korzysta ze strzałek w macbookach?
Komentarz usunięty przez autora
@dbcoop: macbook jest do gier a tam styknie wasd #heheszki
@dbcoop: nie możesz nawigować WSADem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1665756236nbEQs4hQ2DAKbB02IK5cWI.jpg
Pobierz@dbcoop: ja szybko pisze i z ciekawości wlazłem na jakiś speed test zobaczyć czy w ogóle używam ten klawisz i dopiero na znaczkach !:"{} widzę że użyłem
źródło: comment_16657577262fECwQFHG4evCYjDhPmEeB.jpg
Pobierz