34 letni Polak grający w Barcelonie n--------a gol za golem xD przecież jakby ktoś mi 10 lat temu powiedział, że tak będzie to bym powiedział, że jest p----------y xD #mecz
W niemieckim Kickerze. W numerze wydanym na początku 1939 roku, dokładnie nie pamiętam kiedy, bo dawno temu go w rękach miałem. Skoro mówię, że był najlepszy na świecie, to znaczy, że był. Sam sobie tego nie wymyśliłem. A skoro to podważasz, to znaczy, że tak naprawdę nie zdajesz sobie sprawy z tego, jakiego kalibru graczem był
#mecz
źródło: comment_1665609363jBoBcSIhUX1QhOKZZdWobk.jpg
PobierzLewandowski > cała reszta polskich kopaczy z ostatnich 100 lat.
źródło: comment_16656096354wtyiYTo6NA9oZvccsWAWD.jpg
Pobierz@BELM0ND0: tak samo bym miał jakby mi ktoś powiedział, że Barcelona będzie grać taki piach xD
Komentarz usunięty przez autora
@szybkinick:
Zmniejsz do 80 i będzie git.
Bo zapomniałeś o Wilimowskim, który też był przez krótki okres uznawany za najlepszego piłkarza na świecie.
@sidhellfire:
W niemieckim Kickerze. W numerze wydanym na początku 1939 roku, dokładnie nie pamiętam kiedy, bo dawno temu go w rękach miałem. Skoro mówię, że był najlepszy na świecie, to znaczy, że był. Sam sobie tego nie wymyśliłem. A skoro to podważasz, to znaczy, że tak naprawdę nie zdajesz sobie sprawy z tego, jakiego kalibru graczem był
@kasztan00: skoro mówię, że p--------z farmazony to mówię, że p--------z.
Niemiecki Bravo sport z 1939 to nie jest żadna wyrocznia.
@sidhellfire:
Na pewno wyrocznią jest dla mnie jakiś anonim w internecie, który twierdzi, że nie, bo nie i koniec.