Wpis z mikrobloga

@pionas1337: przecież ten 49" to będzie wielkościowo jak dwa monitory obok siebie czyli norma. Swoją drogą niezłe wtapianie siana z kupnem takich wynalazków. Lepiej by było kupić 2-3 monitory i podpiąć je na uchwycie dowolnie konfigurując - wyszło by połowę taniej ale no skoro to nie Twoja kieszeń... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nie_znany: i tak i nie, podobno da się ale trzeba kupić docka, swego czasu się tym interesowałem bo chciałem wymieniać maca ale jednak na razie sobie podarowałem i raczej pójdę w M2.
  • Odpowiedz
@Rst00: Nie wiem, trzeba sobie sprawdzić. Ten m1 pro 14” który jest teraz sprzedawany ma już obsługę 2 czy 3 monitorów a poprzednie miały tylko jeden.
  • Odpowiedz
@Piwerolo: no bo chyba zwykłe "m1" miało obsługę tylko 1 monitora ale dało się to obejść, przy m1 pro i m2 już chyba nie trzeba takich kombinacji i wystarczy zwykły kabelek żeby po prostu odpowiednia ilość portów była.
  • Odpowiedz
@pionas1337: ja mam LG 38WK95C i jest genialny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Della nie polecam, miałem i oddałem, mocno widoczne jest tam smużenie, zobacz tutaj o co chodzi
https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/u3818dw#test_1427. Widziałem to cały czas i mocno mnie to irytowało, szczególnie przy przewijaniu stron.
Teoretycznie mój LG ma identyczną matrycę, ale tego tutaj nie ma. W Dellu ludzie piszą że można to w menu poustawiać, mi to nic nie dawało, albo efekt był bardzo
  • Odpowiedz